Menu

Kuchař roku 2013/2014

25. 11. 2013

Soutěž „Kuchař roku“ pořádá Asociace kuchařů a cukrářů ČR od roku 1995. Finále devátého ročníku se uskutečnilo na Výstavišti v Českých Budějovicích 8. listopadu 2013. Vítězem byl vyhlášen šéfkuchař restaurace Zlatá Praha hotelu InterContinental Prague Patrik Bečvář, který bude Česko reprezentovat na světové soutěži Global Chef Challenge. Na druhém místo bylo uděleno Ondřeji Slaninovi, majiteli a šéfkuchaři restaurace Chateau St.Havel v Praze, a třetí Ondřeji Korábovi, který působí jako junior sous chef v hotelu Augustine Praha. Spolu s nimi byli finalisty: František Adámek, Nemocnice Na Homolce Praha; Radek David, restaurace La Veranda a Babiččina zahrada, Praha; Přemysl Douša, Aureole Group, Praha; Ondřej Dvořák, Hotel Dvořák, Tábor; Otto Kokoszynski, CPI Hotels, Clarion Congress Hotel Ostrava; Tomáš Kourek, The Pub, Praha; Michal Krulich, Berounská Bastila; Jan Kutil, Aureole Group, Praha; Vladimír Morochovič, Sodexo Bratislava. Generálním partnerem letošního „Kuchaře roku“ byl velkoobchod Makro Cash & Carry ČR, který vítězi věnoval týdenní stáž v zahraniční restauraci oceněné prestižními cenami v hodnotě sto tisíc korun. Hlavními partnery byli: CzechTourism a InterGast GastroFest České Budějovice. Jako partneři soutěž podpořili: Clarion Congress Hotel České Budějovice, CANDOLA, ORS – DICK, FOMI, JaJa Pardubice, Winterhalter Gastronom, J. J. Darboven, Střední škola a Vyšší odborná škola České Budějovice, Nektar Natura.



Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001

AKTUÁLNÍ ČÍSLO
VŠUDYBYL 02/2020
02/2020 číst aktuální číslo