Menu

Hoteliér a restauratér roku 2019

03. 01. 2020

Asociace hotelů a restaurací České republiky
29. listopadu 2019 na slavnostním galavečeru ve Slovanském domě v Praze předala ocenění nejlepším hoteliérům, provozovatelům restaurací a penzionů. Slavnostnímu večeru předcházela odborná konference v nově otevřeném kongresovém centru O2 Universum.
Ve Slovanském domě se sešlo přes čtyři sta hostů z řad hoteliérů a provozovatelů restaurací a penzionů, aby se společně zúčastnili slavnostního předání výročních cen Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR ČR)
.
Oceněni byli
hoteliéři a provozovatelé restaurací, kteří kvalitou poskytovaných služeb inspirují ostatní a nad rámec svých podnikatelských činností podporují rozvoj oboru. Ocenění Penzion roku získává tým, který je nejlépe hodnocen nejen odborníky, ale také v recenzích hostů.

AHR ČR myslí i na vzdělávání,
a nejen mladých, a na další profesní růst lidí z oborů. Tradičně uděluje cenu Škola roku, která hodnotí učiliště, střední i vysoké školy se zaměřením na obory cestovního ruchu. Stejně tak každoročně asociace vyhlašuje anketu Mladý manažer roku coby výraz ocenění úspěchu manažerů do 30 let. Velmi přínosné je také vyhodnocení Diplomová práce roku, která je výrazem uznání za práci studentů z pohledu uplatnitelnosti dané práce v praxi a přínosu pro obor. V neposlední řadě asociace každoročně oceňuje projekty zaměřené na odpovědné podnikání. Je to výraz uznání těm, kdo se svým podnikáním snaží přinést prospěch a pomoc také v místech, kde podnikají, zabývají se udržitelností podnikání pro životní prostředí a pomáhají potřebným.

Výroční ceny AHR ČR

Mimořádné ocenění AHR ČR
bylo v letošním roce uděleno Zpravodajství Českého rozhlasu za objektivní zpravodajství z podnikatelského prostředí. Ocenění je výrazem uznání za snahu ve zpravodajství vždy přinášet vyvážený pohled všech stran, kterých se konkrétní informace týkají, včetně samotných podnikatelů. Ocenění za Český rozhlas převzal ředitel Zpravodajství Českého rozhlasu Jan Pokorný.

Hoteliér roku 2019 – Hotelové řetězce a hotely nad 80 pokojů
Beatrice Vojtková, ředitelka Best Western Premier Hotelu International Brno

Hoteliér roku 2019 – Hotely do 80 pokojů
Petr Čermák, ředitel hotelu Studánka, Rychnov nad Kněžnou

Restauratér roku 2019 – Hotelové restaurace
Miroslav Soukup, šéfkuchař Clarion Congress Hotelu Prague

Restauratér roku 2019 – Nezávislé restaurace
Václav Plzák, restaurace Next Door by Imperial, Praha

Mladý manažer roku 2019
Kateřina Chocholoušová, Front Desk Manager hotelu Carlo IV., Praha

Škola roku 2019
Střední odborné učiliště a střední odborná škola Svazu českých a moravských spotřebních družstev, Žatec, s. r. o.

Odpovědný hotel/restaurace roku 2019
Hotel Zámeček, Petrovice u Karviné

Penzion roku 2019
Penzion Bed&Bike, Prachatice

Medailonky jednotlivých kandidátů a další informace naleznete na www.cenyahr.cz.
Připravil Václav Stárek.


 

Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001

AKTUÁLNÍ ČÍSLO
VŠUDYBYL 01/2020
01/2020 číst aktuální číslo
Restaurace Novoměstský pivovar
Czech specials new