Menu

Zážitková gastronomie v Peci pod Sněžkou

01. 12. 2014

Milovníci dobrého jídla a vína
si brzy opět přijdou na své. O víkendu 28. až 30. 11. 2014 se v hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou konají 9. gastronomické dny šéfkuchaře Jiřího Švestky. Hotel je pořádá jednou ročně a trvají pouhé tři dny. Zážitek ale zůstává po celý rok, stejně jako zájem přijet i příště a zvědavost, co šéfkuchař Švestka připraví tentokrát.

Snoubení pokrmů s víny
Vrcholem Gastronomických dnů je páteční a sobotní večer, kdy bude servírováno pětichodové degustační menu snoubené s pečlivě vybranými víny. Každý večer nabízí své originální menu, doplněné moravskými víny z Vinařství Na Soutoku a víny z Nového světa, která dováží společnost Vinicola. Jednotlivé chody průběžně osobně okomentují šéfkuchař hotelu Horizont Jiří Švestka a Přemysl Průša, obchodní ředitel společnosti Vinicola, která vlastní i Vinařství Na Soutoku.

V nabídce hotelu Horizont
Kdo by večerní degustace nestihl, může si v Horizont café & restaurantu od pátku do neděle užívat nejen vybrané pokrmy z degustačního menu, ale i další speciality, připravované kuchařským týmem hotelu Horizont speciálně pro tento víkend. V nabídce hotelu Horizont samozřejmě nechybí ani atraktivní víkendový balíček, zahrnující jak ubytování, tak večerní degustaci spojenou s ochutnávkou vín.

OBJEVTE SVŮJ HORIZONT…


Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001

AKTUÁLNÍ ČÍSLO
VŠUDYBYL 02/2020
02/2020 číst aktuální číslo
Czt