Menu

Šéfkuchař Jiří Hrdý sekundoval řediteli Grandhotelu Pupp

27. 11. 2005

V tradičním termínu, počátkem listopadu, se v jihočeské metropoli Českých Budějovicích konalo setkání milovníků dobrého jídla, pití a výrobců potravin i potřeb pro gastronomii. Na dvě stě vystavovatelů po tři dny předvádělo výrobky, zvalo k návštěvě svých restaurací a hotelů. Příjemným oživením výstavy byla účast zahraničních vystavovatelů z Maďarska, Rakouska, Německa, Slovenska. Zpestřením bylo vystoupení kuchařů z Namibie, Indie, Maďarska, Francie. Netradiční pěkné počasí potěšilo nejen ředitele pořádající agentury Gastkom Vladimíra Tůmu, ale i návštěvníky z území celé České republiky a sousedního Rakouska. Velký ohlas mezi návštěvníky mělo vystoupení a kuchařské umění ředitele Grandhotelu Pupp Karlovy Vary pana Romana Vacho, kterému sekundoval šéfkuchař Jiří Hrdý. Jejich návod na prouzená kachní prsa s cejlonským čajem jistě využije nejedna jihočeská domácnost.
Text a foto Ing Eduard Levý



www.gastrofestival.cz

Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001

AKTUÁLNÍ ČÍSLO
VŠUDYBYL 02/2020
02/2020 číst aktuální číslo