Menu

Reinsdyr Gastropub

29. 11. 2015

Reinsdyr Gastropub jde vstříc chutím po skandinávské exotice. Krasavce tundry, soba polárního, má proto ve štítu v autentickém jazyce (norsky reinsdyr). Seveřan z plání, kde je tento div přírody doma, si na cingrlátka nepotrpí. Na lidské teplo a koncert chutí sází i Gastropub. Gurmány potěší sobími steaky i bohatým menu z ryb, krabů a dalších darů moře. Všechny pocházejí ze zdrojů střežících čistou přírodu. Na kouzlech, jež umí Skandinávie, staví i jeho gastronomie. Neskrblí jimi ani v soutěži o originální polévku. Severská kuchyně to umí jinak i s vepřovým, hovězím či drůbeží a také s různými druhy zeleniny a zavařenin. „Rodinným stříbrem“ jsou ryby, podávané přímo z udírny. Prastará skandinávská receptura.



Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001

AKTUÁLNÍ ČÍSLO
VŠUDYBYL 02/2020
02/2020 číst aktuální číslo
Czt