Menu

Pravoslavné vánoční menu

25. 11. 2007

Originální krápníkový Triton Restaurant na Václavském náměstí oslavil listopad bohatým zvěřinovým menu.V nabídce bylo bažantí, křepelčí, kančí, dančí, srnčí, zaječí, jelení a mufloní maso. Šéfkuchař Michal Novák připravil pokrmy na základě tradičních receptů v moderní úpravě s využitím speciality restaurace – domácí udírny, ve které se maso čerstvě udí na bukových hoblinách a přímo podává hostu. Do konce roku se chystá ještě tradiční štědrovečerní a svatoštěpánské menu. Perličkou, již podruhé, bude pravoslavné ruské dvanáctichodové vánoční menu, které se chystá na 8. ledna 2008. „Chceme hostům ukázat a umožnit jim ochutnat, jak se slaví tradiční ruské Vánoce. Recepty jsme převzali ze staré ruské literatury,“ vysvětluje Michal Novák.

Triton Restaurant
Václavské nám. 26, Praha 1



www.tritonrestaurant.cz

Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001