Menu

Plody a ryby moří a oceánů

01. 12. 2011

Welcome drinkem Sandeman Port White a ruchem přístavu s houkáním sirén připlouvajících lodí vítal OREA Hotel Voroněž Brno ve středu 16. listopadu 2011 večer hosty sedmých Plodů a ryb moří a oceánů. Skotský dudák přivedl na pódium moderátorku Marcelu Vandrovou a ředitele OREA Hotelu Voroněž Josefa Kulíška, který gurmetský galavečer oficiálně zahájil. Předkrm, plátky uzeného skotského lososa na jablkové marinádě s krevetovým koktejlem. Následovalo jídlo vítězů tenisového Wimbledonu 2011, pošírovaný humr v másle a bylinkách, smažený platýz na kurkumě s hráškovým pyré, rýží s rakem a fialovou bramborou. Poté lov briliantu, který do jedné ze sklenic se sektem nechala vhodit Diamonds International Corporation, raut a vizitková tombola. I letos tuto báječnou gastronomickou akci s OREA Hotelem Voroněž uchystala reklamní společnost SNIP & CO.



Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001

AKTUÁLNÍ ČÍSLO
VŠUDYBYL 02/2020
02/2020 číst aktuální číslo