Menu

Nové gastronomické provozy hotelu Zlatá hvězda**** v Třeboni

14. 06. 2012

Po rekonstrukci, která probíhala od října loňského roku, slavnostně otevřel třeboňský hotel Zlatá hvězda 6. dubna 2012 dvě nová gastronomická střediska.
Restaurace „Zdejší kuchyně“ nabízí třeboňské a jihočeské pokrmy připravované z místních surovin. „Snažíme se našim hostům nabídnout zážitek ve formě jídel, které připravujeme podle tradičních místních receptů. U nápojů jsme se úplně odklonili od globálních značek nealka a nabízíme např. vodu z třeboňské pánve a lhenickou ovocnou šťávu,“ říká ředitel hotelu Petr Šot a dodává: „Na novém jídelním lístku najdete třeba Rašelinou uzené filátko ze pstruha, sladko-kysele marinované; Štičí filet na soté z pravých lišek; Sumčí filet pečený ve slaninovém opasku proložený nádivkou s čerstvými bylinkami; Grilovanou vepřovou panenku Svatého Vavřince přelitou omáčkou ze lhenického rybízového vína či Škubánky s prachandou.“
Druhou novinkou je samoobslužná jídelna „Bufet na rynku“. Jde o kvalitní, rychlé a cenově dostupné občerstvení v sortimentu hotovek, salátů, zákusků apod. „Naším cílem bylo oslovit jak místní občany, tak i cyklisty a turisty, kteří upřednostňují rychlé stravování, především v době obědů. I zde jsme se zaměřili na domácí pokrmy. Hamburger u nás nenajdete,“ říká Food & Bevarage Manager Jiří Kadlec.
Miroslava Vondrušová, Sales & Marketing Manager



Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001