Menu

Ministr Schwarzenberg předával ceny
Český houskový knedlík - perla české kuchyně

25. 11. 2007

Celonárodní prestižní soutěž o nejlepší houskový knedlík se konala 23. října v pražském restaurantu U Vladaře. Ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů ČR a Asociací hotelů a restaurací ČR ji připravil organizační tým, jehož členy byli Jiřina Dienstbierová, Zdeněk Reimann a Josef Vladař. Předsedou hodnotící poroty byl nestor české kuchyně mistr kuchař Ladislav Nódl. Členy: Miroslav Kubec, Karel Schwarzenberg, Pavel Hlinka, Jiří Dienstbier, Iva Janžurová, Ladislav Vostárek, Jiří Mikeš, Libor Ševčík a Radek John.

Zlaté medaile:
Restaurace Konírna, klub U Vladaře – Praha
Plzeňská restaurace v Obecním domě – Praha
Hotel U Koně – Klokočná
Best Western Hotel Vladimír – Ústí nad Labem
Hotel Inter.Continental Praha – Středisko praktického vyučování
Hotel Vladař Praha

Stříbrné medaile:
Restaurace U Zavěšeného kafe – Praha
Restaurace U Rudolfina – Praha
Restaurace U Golema – Praha

Bronzové medaile:
České gourmet centrum Patriot-X – Praha
Hotel Hejtmanský dvůr – Praha
Hotel Zlatá Hvězda – Třeboň

Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001