Menu

10. května 2007 Restaurant Lucullus Hotel International Brno

Gala Dinner
"The Best of Lucullus"

20. 05. 2007

Menu:
Prosciutto di Sauris s čerstvým fíkem,
rukolou a medovou esencí

Ústřice Crassotrea Giga
gratinovaná parmazánovým sabalonem

Mátovo-citronový sorbet
s tropickým ovocem

Pečený telecí hřbet s jarní zeleninkou
a telecí konfit v listovém těstíčku,
gratinované batátové purée,
demi-glas s mléčnou pěnou

„Top 10“ – bufetová nabídka
nejlepších sýrů

Slza z chilli čokolády
s kávovým krémem
a karamelovou pavučinkou

Vína:
Ryzlink rýnský – pozdní sběr 2006, Znovín Znojmo, a.s.
Sauvignon blanc – pozdní sběr 2005, vinařství Reisten
Chardonnay – výběr z hroznů 2006, Vinné sklepy Valtice
Rulandské modré – pozdní sběr 2003, Vinné sklepy Valtice
Veltlínské zelené – ledové víno 2003, Znovín Znojmo, a.s.


www.hotelinternational.cz

Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001