Menu

10. května 2007 Restaurant Lucullus Hotel International Brno

Gala Dinner
"The Best of Lucullus"

20. 05. 2007

Menu:
Prosciutto di Sauris s čerstvým fíkem,
rukolou a medovou esencí

Ústřice Crassotrea Giga
gratinovaná parmazánovým sabalonem

Mátovo-citronový sorbet
s tropickým ovocem

Pečený telecí hřbet s jarní zeleninkou
a telecí konfit v listovém těstíčku,
gratinované batátové purée,
demi-glas s mléčnou pěnou

„Top 10“ – bufetová nabídka
nejlepších sýrů

Slza z chilli čokolády
s kávovým krémem
a karamelovou pavučinkou

Vína:
Ryzlink rýnský – pozdní sběr 2006, Znovín Znojmo, a.s.
Sauvignon blanc – pozdní sběr 2005, vinařství Reisten
Chardonnay – výběr z hroznů 2006, Vinné sklepy Valtice
Rulandské modré – pozdní sběr 2003, Vinné sklepy Valtice
Veltlínské zelené – ledové víno 2003, Znovín Znojmo, a.s.


www.hotelinternational.cz

Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001

Česká chuťovka
ahr - volba