Menu

Český kapr v moderní úpravě
8. prosince na Zvíkově

25. 11. 2007

Počátkem listopadu jsem byl v Českých Budějovicích potkat se s kamarády. A protože se tam právě konalo setkání výrobců potravin a potřeb pro gastronomii, byli jsme porozdávat pozvánky na sobotu 8. prosince 2007 do hotelu Zvíkov ve Zvíkovském Podhradí, na druhý ročník soutěže kuchařů – profesionálů, žáků a studentů gastronomických škol „Český kapr v moderní úpravě 2007“, jehož pořadatelem je Asociace kuchařů a cukrářů České republiky pobočka Šumava, hotel Zvíkov*** ve Zvíkovském podhradí a hlavní partner Lesy Hluboká nad Vltavou a.s.



www.akc.cz
www.hotelzvikov.cz
www.kaviar.cz

Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001