Menu

Blue Air spouští od září 2021 novou linku z Prahy do Milána Linate

22. 08. 2021

blue_air_b737_prague_airport

S účinností od 20. září společnost Blue Air oznamuje přímé spojení z Prahy do Milána Linate, a stává se jedinou leteckou společností spojující Prahu s Linate. Všechny trasy budou obsluhovány letadlem Boeing 737.

Letenky jsou již k dispozici pro rezervaci a ceny letenek začínají na 14,99 EUR/jednosměrně - daně, poplatky a jedna bezplatná změna v ceně.

Od 20. září 2021 bude Blue Air provozovat 3 týdenní lety na trase Praha - Milán Linate podle následujícího plánu:
pondělí, středa, pátek
LIN    06.35    PRG 07.50
PRG  08.35    LIN   09.55
*místní časy

Krassimir Tanev, obchodní ředitel společnosti Blue Air: „Jsme rádi a jsme nadšeni, že můžeme oznámit přímé lety společnosti Blue Air mezi Prahou a Milánem Linate, čímž se stáváme jedinou leteckou společností, která provozuje trasu. Tato nová trasa poskytuje společnosti Blue Air jedinečnou příležitost nabídnout cestujícím další možnost cestování mezi oběma stále oblíbenějšími destinacemi, stanovit nový stěžejní milník v síťové strategii společnosti Blue Air a potvrdit náš závazek poskytovat nejlepší ultratenké úrovně ve své třídě. náklady na zkušenosti leteckých společností ve prospěch našich zákazníků, kteří si nyní mohou užít více možností cestování za dostupné ceny .“

Jaroslav Filip, obchodní ředitel letectví na letišti Praha, řekl: „Praha a Česko jsou mezi italskými turisty velmi oblíbené a nová trasa společnosti Blue Air podpoří příchozí turistiku. Díky tomuto spojení budou mít víc možností pro cestování mezi Prahou a Milánem. Rozhodnutí společnosti Blue Air zahájit druhou přímou službu v této letní sezóně nám poskytlo pozitivní signál pro obnovení provozu.”
Připravila Kateřina Pavlíková.

www.flyblueair.com
www.prg.aero



Archiv