Menu

Zahájení 10. ročníku Měsíce věží a rozhleden s Anabází Josefa Švejka

30. 09. 2021

Dnem věží a rozhleden s Anabází Josefa Švejka byl v jižních Čechách Českou pohádkovou akademií 28. září 2021 zahájen 10. ročník Měsíce věží a rozhleden. Záměrem projektu je rozvoj domácího cestovního ruchu včetně prodloužení turistické sezony na území pohádkově krásných regionů Zemí koruny české.

Na všech svých zastávkách Anabáze Česká pohádková akademie představila nové pohádky o věžích a rozhlednách od Hynka Klimka „Veverčák a Bosonožka“, Největší bankovku Švejkovku, Turistické vizitky a sběratelské 4pohledy k Měsíci věží a rozhleden.

Zpráva pro příznivce aktivit České pohádkové akademie:
Pokud jí zašlete správně vyplněný 4pohled, můžete se zúčastnit losování o horské kolo Galaxy od CykloŠvec a další ceny na Středoevropském veletrhu cestovního ruchu Holiday World v Praze 2022.

Měsíc věží a rozhleden Česká pohádková akademie ukončí spolu s Klubem českých turistů, Turistickým deníkem, Agenturou Dobrý den a dudáky 28. října 2021 Českým dnem s českými vlajkami od 14 hodin v Praze na Malostranské Mostecké věži nad Karlovým mostem v historických oblecích.
Připravil Marcel Goetz.

www.pohadkovekralovstvi.cz

 



Archiv