Menu

Vychutnejte si v únoru to nejlepší z restaurace Grand Cru

21. 01. 2019

Proslulá restaurace Grand Cru připravila pro své zákazníky opravdový gastronomický zážitek. Pouze v únoru budete mít příležitost pochutnat si na těch nejlepších pokrmech, které se v tomto podniku podávaly po dobu působení šéfkuchaře Jana Punčocháře. Ten se po únorovém The Best of Grand Cru s podnikem rozloučí. Od března se zde o vaše chuťové pohárky bude starat kompletně nový tým a máte se rozhodně na co těšit!
Uznávanou restauraci Grand Cru s mezinárodní kuchyní na pražském Novém Městě znají snad všichni zarytí gurmáni. Nechte se v únoru pozvat na menu z toho nejlepšího, co se kdy v Grand Cru servírovalo. Všechny nejoblíbenější pochoutky se vám představí v rámci omezené degustační nabídky. Omezené, protože je možné tuto událost zažít jen a pouze letos v únoru. Z celkových osmi chodů si můžete dle libosti vybrat jednotlivé delikatesy, sestavit menu dle vašich preferencí a ochutnat tak vše, co vás v nabídce zaujme. Restaurace je vyhlášená také skvělými víny z různých koutů světa, která vám zde napárují k nabízeným pokrmům.
Po mnohaleté spolupráci s Janem Punčochářem se v Grand Cru na vás bude od března těšit kompletně nový tým. A čeká jej opravdová výzva: pracovat v jednom z nejprestižnějších pražských podniků a zaujmout vaše chuťové pohárky ještě lépe než dřív. „Děláme maximum, aby naši vážení hosté byli co nejvíce spokojeni a co nejčastěji se vraceli. Spolupráce s Honzou Punčochářem si velmi vážíme, ale vše jednou končí. Myslím, že se nám podařilo postavit skvělý nový tým, který vysoce postavenou laťku Grand Cru posune ještě výše. Máme v úmyslu kombinovat chutě odvážněji, a přitom jednodušeji, a posílit nabídku čerstvých ryb a plodů moře,“ říká Martin Nejedlý, spolumajitel restaurace Grand Cru.
V rámci únorového menu The Best of Grand Cru budou připraveny tři předkrmy. Vyzkoušet můžete například uzeného úhoře s kachním foie gras a yuzu omáčkou. Mezi hlavními chody nebude chybět oblíbený baby mořský ďas s omáčkou z černého piva a uzeného špeku servírovaný s bramborovou kaší a konfitovaným česnekem. Ve vašem pohoštění samozřejmě nesmí chybět dezert, rozhodně si nenechte ujít legendární karamelové vejce.
Připravila Samuela Troblová.

www.grand-cru.cz



Související články


Gastro Vzdělávání

V celostátním kole gastronomické soutěže patří Lukášovi z Přímky bronz

Zlato, bronz, bronz. 2017, 2018, 2019. Za poslední tři roky žáci ze SOU a SOŠ SČMSD, Znojmo, s.r.o. na nejvyšších příčkách...

10. 12. 2019

číst dál


Gastro

Udělejte si ten nejlepší hovězí steak

Máte chuť na to ugrilovat si doma pořádný steak, ale nevíte, jaké maso vybrat? Prvotním předpokladem dokonalého steaku je správný...

10. 08. 2018

číst dál


Nepřehlédněte


Vzdělávání

Vzdělávání je takové, jací jsou vzdělávající

Peníze, které dnes ve fungujících fabrikách vyděláváme, bychom měli investovat do vědy a výzkumu, do nových technologií a vědeckých kádrů, říká senátor...

09. 08. 2017

číst dál


Gastro

Skotsko a skvělou whisky si můžete užít po celý rok

Při návštěvě Skotska byste neměli minout palírnu pravé skotské. Nahlédněte s námi za zdi léty prozkoušené destilerie Cardhu, kde se v šesti kotlích pálí...

04. 10. 2017

číst dál


Czech specials new
Restaurace Novoměstský pivovar