Menu

Vánoční dárky GERnétic potěší luxusní kosmetickou péčí i niche vůní

21. 10. 2022

Během Vánoc si přejeme obdarovávat, ne dávat věci. Chceme věnovat zhmotněnou lásku, krásné emoce. Přejeme si dárkem vyjádřit, že nám na našich blízkých záleží. Francouzská kosmetická značka GERnétic, která se zaměřuje na profesionální salónní a následnou domácí péči, si připravila několik vánočních tipů, s nimiž rozzáříte nejednu tvář a naučíte své nejbližší, že čas pro sebe není žádná zbytečnost. K zakoupení výhradně v kosmetických salonech GERnétic v Česku i na Slovensku.


L’Exquis: Niche parfém, se kterým si vychutnáte krásu každého dne

Vůně, která vás přenese do světa uvolnění, relaxace a pohody, přesně tam, kde se rodí krásné okamžiky, které si dovolíte prožít naplno. Během všedního dne i slavnostních příležitostí. Tak by se dala parfémová voda L’Exquis popsat. Vrchní tóny tvoří jiskřivá pikantní esence limetky. V srdci spolu tančí levandule, lotos a mořské tóny. V základu kompozice vibrují vznešené akordy cedrového dřeva a bílého pižma. K dispozici v elegantním skleněném flakonu o objemu 50 ml i v kompaktním 15 ml balení ideálním do kabelky.


Dárkové vouchery GERnétic: Naučte své blízké pravidelně relaxovat

Hluboká a pravidelná relaxace přímo ovlivňuje vnímanou kvalitu života. Naučit se to v dnešní době však není vždycky jednoduché. Právě pro to, aby se to podařilo, se nyní díky dárkovým voucherům GERnétic mohou vaši blízcí ponořit do odpočinku na kosmetickém lehátku. Zapomenou tak na starosti a profesionální kosmetička bude hýčkat jejich pokožku a smysly vybranými kosmetickými procedurami. Na výběr je řada pečujících rituálů, od obličejových, přes tělové až po kombinace obojího nebo kosmetických ošetření pro muže. Zážitek to bude tak skvělý, že si ho budou chtít obdarovaní jistě zopakovat. Vouchery do Kosmetického studia GERnétic v pražských Řepích je možné zakoupit přímo ve studiu nebo nyní také online na https://form.simpleshop.cz/8VkX/buy/.



Mužská záležitost: L’Homme

Muži vyžadují péči, která je efektivní a časově nenáročná. Přesně pro ně je určen pleťový krém L’Homme s lehkou gelovou texturou, která se ihned vpíjí o pokožky. Krém v sobě spojuje hned několik účinků. Ošetřuje pleť vystavenou stresu městského prostředí, zmírňuje podráždění, vitalizuje, udržuje optimální hladinu hydratace, zvyšuje pevnost pokožky, a přitom reguluje tvorbu kožního mazu. L’Homme má osvěžující citrusovou parfemaci, která se postará o příliv energie. Hodí se pro ranní i večerní ošetření tváře a krku, ale také po holení.


Výjimečná řada péče o zralou pleť: Les Parfaits

Trojice produktů té nejvyšší kosmetické řady GERnétic se dokonale postará o zdraví a půvab zralé pokožky. Obsahuje vysoký podíl aktivních látek, které působí na pleť v dokonalé harmonii, efektivně zabraňují předčasným vráskám a zahlazují projevy stárnutí. Denní krém La Crème Jeunesse zabezpečí nádherně vyhlazenou pleť díky funkci biologického liftingu. Sérum Le Concentré Réparateur se pyšní vynikajícími výsledky podloženými klinickou studií: vyhlazuje pleť o 68 %, obličejové kontury zpevňuje o 47 %, syntézu kolagenu I zvyšuje o 117 % a kolagenu IV o 327 %, jemné vrásky vyhlazuje o 55 % a buněčné dýchání zlepšuje o 131 %. Noční krém La Crème Anti-Temps opravuje pokožku, regeneruje, revitalizuje a omlazuje, zatímco spíte. Kontury jsou dokonale vyrýsované, pleť je po probuzení viditelně zdokonalená a mladší.

Vánoční coffrety DUO: To nejlepší pro vaši pleť společně
Pro každodenní péči o náročnou pokožku jsme připravili sety těch nejoblíbenějších přípravků GERnétic. Osvědčené kombinace produktů zahalené do krásného zlatavého obalu, který vynikne pod vánočním stromečkem, se postarají o pěstěný vzhled tváře, krku i dekoltu se silou biotechnologií. Hedvábné textury, příjemné vůně, a hlavně brzy viditelné účinky. V nabídce je pětice Coffret DUO, každý set je sestaven tak, aby řešil specifické potřeby pokožky.
Připravila Kateřina Šimková.

www.gernetic.cz
www.StudioGernetic.cz
https://richardhusovsky.com/
www.statekbrezany.cz
www.facebook.com/GERnetic.cz 



Archiv