Menu

Úspěch kosmetiček z Přímky

05. 12. 2022

Doba postcovidová je tu. Na dva roky byly uzavřené veškeré soutěže a tudíž ani žáci našeho oboru se nemohli účastnit soutěží, kde by mohli ukázat jejich fantazii, kvalitu a soutěživost. Nyní je ale vše jinak.

Jako první nabídka na soutěž přišla z Pardubického kraje, z města Polička. Soutěž v dekorativním líčení proběhla v Tylově domě 23.11.2022 a nesla téma „Doteky podzimu“. Toto téma bylo pro naše žáky ze třetího ročníku oboru Kosmetička jako stvořené, protože se umístili na předních místech a to, Tereza Raputová 1. místo a Tereza Dohnalová 2. místo. Naše žákyně byly vybrány ze třinácti soutěžících. Dále se účastnila i žákyně oboru Kadeřník Aneta Řezaninová, která obsadila krásné 2. místo.

Další příležitost soutěže přišla z Vysočiny a to z města Jihlava. 24.11.2022 se naše žákyně účastnila ve facepaitingu, které neslo téma „Kultura asijských národů“ a dekorativním líčení s tématem „Fashion forest“. Z facepaitingu jsme si odvezly 1. místo díky Denisy Dočekalové z třetího ročníku. Tereza Dohnalová, která se účastnila dekorativního líčení, se sice neumístila v popředí prvních míst, ale i přesto předvedla moc pěknou práci. Bojovala s dalšími sedmnácti konkurentkami.Všem žákyním moc gratulujeme a děkujeme za prezentaci školy.
Připravila Fišerová Jitka.

www.sousoszn.cz



Archiv