Menu

Turistická mapa regionu Hustopečsko

27. 01. 2019

Mapa mikroregionu Hustopečsko navazuje na již osvědčenou a návštěvníky velmi oblíbenou řadu turistických map turistické oblasti Pálava a Lednicko-valtický areál. Kromě informací o turistické nabídce Hustopečska obsahuje také prezentace poskytovatelů turistických služeb, aktivit a vinařské turistiky Hustopečska, Kloboucka a Modrých hor. Vydána byla v česko-anglické verzi v nákladu 30 tisíc kusů.
Mapa ke stažení_vyšší rozlišení (.pdf, 71.03 MB)

tit_mapa

Mapa je k dispozici zdarma v turistických informačních centrech regionu Hustopečsko a turistické oblasti Pálava a Lednicko-valtický areál a dále v síti partnerských distribučních míst (zámky, muzea aj.). K dispozici je taky obcím, incomingovým agenturám, cestovním kancelářím, Jihomoravskému kraji a Centrále cestovního ruchu jižní Moravy. Je ji možné získat také v turistických informačních centrech Brno, Praha a na zastoupeních Českých centrer ve Vídni, Bratislavě a Varšavě. Ve spolupráci s partnerskými organizacemi Českou centrálou cestovního ruchu - CzechTourism, Centrálou cestovního ruchu jižní Moravy, Jihomoravským krajem, Oblastní hospodářskou komorou aj. bude také nabízena na tuzemských a zahraničních veletrzích cestovního ruchu. Pokud máte zájem o distribuci mapy, kontaktujte, prosím, destinační společnost Pálava a Lednicko-valtický areál.
Radek Galousek, předseda společnosti destinačního managementu Pálava a Lednicko-valtický areál

Lednicko-valtický areál
Břeclav, Bulhary, Hlohovec, Ladná, Lednice, Podivín, Přítluky, Rakvice, Sedlec, Valtice, Velké Bílovice

Pálava
Bavory, Brod nad Dyjí, Březí, Bulhary, Dobré Pole, Dolní Dunajovice, Dolní Věstonice, Drnholec, Horní Věstonice, Jevišovka, Klentnice, Mikulov, Milovice, Novosedly, Nový Přerov, Pasohlávky, Pavlov, Perná, Přítluky, Sedlec, Strachotín, Šakvice, Zaječí

www.palava-lva.cz

www.hustopecsko.net



Archiv