Menu

Travel Service uzavřela na zimu nové kontrakty a 16 letadel posílá do Ameriky a Kanady

29. 12. 2017

Letecká společnost Travel Service uzavřela na zimní sezónu 2017 - 2018  tři nové kontrakty na pronájem svých letadel s posádkami. Celkem šestnáct letadel Boeing 737 – 800 z flotily Travel Service bude létat během zimy v Americe a Kanadě.
Travel Service nově uzavřela smlouvu s americkou leteckou společností SWIFT AIR na pronájem čtyř letadel Boeing 737 – 800  s posádkami na období od 20. prosince 2017 do 10. dubna 2018. Letouny budou bázovány na mezinárodních letištích v Milwaukee, Chicago a Lansing v USA  a budou nasazovány na linky z USA do Mexika, Dominikánské republiky, na Kubu a do dalších zemí v oblasti v Karibiku.
Další nový kontrakt Travel Service podepsal s leteckou společností Sunrise Airways (Haiti) již v září na pronájem jednoho stroje Boeing 737–800 s posádkami na období od 5. října do 30. dubna 2018.  Letadlo je nasazováno na linky z haitského Port-au-Prince do Orlanda na Floridě a na lety na Kubu, ostrov Curacao a do Chile. Koncem listopadu Travel Service umístil jeden stroj  Boeing 737-800 do Surinamské republiky v Jižní Americe.  Kontrakt mezi Travel Service a Surinam Airways je uzavřen do konce února 2018. Letadlo je bázováno v Paramaribo a operuje především linky do Miami v USA.
Nejvíce letadel posílá Travel Service do Kanady. Stejně jako v předchozích letech pokračuje na sezónu 2017- 2018 spolupráce s kanadskými leteckými společnostmi Sunwing a Air Transat a do Kanady míří 10 letadel Boeing 737 - 800.
„Travel Service je v oblasti pronájmu letadel s posádkami dlouhodobě úspěšným. V  zimních měsících, kdy je v Evropě nižší poptávka po létání, tak můžeme dosáhnout maximálního využití našich letadel a naši piloti získávají zkušenosti z létání po celém světě. I díky jejich profesionalitě se nám daří uzavírat smlouvy se zahraničními leteckými společnostmi na dlouholeté bázi. Příkladem je spolupráce s kanadskými leteckými společnostmi,“ říká Ing. Roman Vik, generální ředitel Travel Service.
Travel Service (1997) je největší českou leteckou společností. Travel Service provozuje pravidelné linky pod značkou SmartWings, charterové lety a privátní lety kategorie business jet. Travel Service působí kromě České republiky také na Slovensku, v Polsku a Maďarsku, kde má své dceřiné společnosti.
Připravila Vlaďka Dufková.

www.travelservice.aero
www.smartwings.com





Archiv