Menu

Startuje talentová soutěž „Vánoční hvězda“

22. 10. 2023

Letošní ročník Českobudějovického adventu přinese celou řadu novinek. Jednou z nich bude talentová soutěž pro žáky škol s názvem Vánoční hvězda. Probíhat bude na hlavním pódiu na náměstí po celý advent. Přihlášky jsou spuštěny už nyní.

Všem školám a školkám dává se na vědomí, že startujeme velkou talentovou soutěž VÁNOČNÍ HVĚZDA! „Bude to soutěžní přehlídka nejen hudebních vystoupení základních, středních i mateřských škol, která bude na hlavním pódiu probíhat po celý advent. Přihlásit se mohou už nyní všechny školy i školky z Českých Budějovic a okolí,“ zve programový ředitel Českobudějovického adventu Roman Havel. Vánoční hvězda bude probíhat vždy od úterý do pátku mezi 15 - 17 hodinou od 28.11. do 20.12., kdy ji zakončí slavnostní finále a vyhlášení vítězů.

Protože adventní městečko čeká letos opravdu velmi výrazná proměna v podobě kompletně nových stánků, atrakcí i výzdoby, připravujeme pro vás podrobné informace, včetně těch ze zákulisí a odhalíme je pro vás již příští týden.

Přihláška je již nyní na webových stránkách www.ceskobudejovickyadvent.cz
, informace k soutěži je možné sledovat i na sociálních sítích facebook.com/ceskobudejovickyadvent a Instagramu @ceskobudejovickyadvent.
Připravil Vojen Smíšek.

www.jiznicechy.cz
www.cb-hl.cz 

www.facebook.com/jiznicechy



Archiv