Menu

Skupina CPI Hotels převzala správu dvou hotelů Marriott

26. 04. 2021

Přední hotelová skupina CPI Hotels do svého portfolia připojila dva hotely značky Marriott, z nichž jeden se nachází v Praze a druhý v Budapešti. Oba hotely budou nadále využívat značku Marriott a její věrnostní služby i výhody, jejich správu ovšem kompletně zajistí CPI Hotels.

Od 1. dubna převzala společnost CPI Hotels správu pražského vinohradského hotelu Courtyard by Marriott Prague City nedaleko obchodního centra Atrium Flora. Čtyřhvězdičkový hotel nabízí 161 pokojů a doplní portfolio dalších 8 hotelů, většinou značky Clarion nebo Mamaison, které skupina v hlavním městě vlastní.

„Je nám ctí přivítat v našich řadách další mezinárodní značku, Marriott. Jsme přesvědčení o tom, že naše bohaté zkušenosti s řízením velkých a významných hotelů zúročíme i v tomto případě a že jakmile tomu situace dovolí, budeme o tom moct přesvědčit i hosty,” říká Jan Kratina, generální ředitel CPI Hotels. Služby pro hosty, které hotel doposud nabízel, i jejich úroveň zůstávají beze změny.

Kromě pražského hotelu zařadila skupina CPI Hotels do svého portfolia i budapešťský Courtyard by Marriott Budapest City Center. Čtyřhvězdičkový hotel s 234 pokoji se nachází v centru města na náměstí Blaha Lujza a jen pár minut od termálních lázní Rudas, Gellértovy hory, Budínského hradu a Alžbětina mostu.

Skupina CPI Hotels v hlavním maďarském městě v současné době úspěšně provozuje dva další hotely: Mamaison Hotel Andrássy a Mamaison Residence Izabella. Zároveň se zde chystá již brzy otevřít další dva, a to 4hvězdičkový Mamaison Hotel Chain Bridge Budapest (dříve Starlight Suiten Hotel) a nový 3hvězdičkový hotel s 99 pokoji.

Hotelová skupina CPI Hotels,
dceřiná společnost patřící do skupiny CPI Property Group, provozuje celkem 29 hotelů pod značkami Clarion Hotels, Comfort Hotels, Quality Hotels, Mamaison Hotels & Residences, Buddha-Bar Hotel Collection, Spa & Kur Hotels, Holiday Inn a 3 hotely vystupující pod vlastní značkou.  CPI Hotels je se svým portfoliem o celkové kapacitě převyšující 10 tisíc lůžek a 13 tisíc konferenčních míst největší hotelovou skupinou v České republice. CPI Hotels působí v celkem 15 destinacích a své portfolio má přítomné v 6 evropských zemích.
Připravil Jakub Velen.

www.cpihotels.com/cs/



Archiv
for kids