Související články
Jak chutná Znojemská vinařská podoblast
Maturitní projekt? Není to žádná procházka růžovým sadem. Splnit ho musí každý žák z oboru Hotelnictví a turismus.
09. 12. 2018
11. 02. 2022
Střední škola společného stravování Ostrava-Hrabůvka, příspěvková organizace, slaví úspěch! Skvělým výkonem ji reprezentovala žákyně 2. ročníku oboru Cukrář Julie Černeková v 7. ročníku celorepublikové soutěže cukrářů Podbeskydský ještěr.
Podbeskydský ještěr je tradiční cukrářská soutěž, kterou každoročně pořádá Střední škola gastronomie, oděvnictví a služeb ve Frýdku-Místku. Soutěž je určená pro studenty středních gastronomických škol a odborných učilišť 1. až 3. ročníku. Úkolem letos byla příprava slavnostního dortu libovolného tvaru na jakékoliv téma s hmotností do čtyř kilogramů a degustačního vzorku do hmotnosti 0,5 kg.
Cukrářka Střední školy společného stravování Ostrava-Hrabůvka Julie Černeková v náročném časovém limitu 5 hodin vše zvládla, a za svůj výrobek 9. 2. 2022 získala 1. místo.
Připravila Hana Schwarzová.
www.ssss.cz
Související články
Maturitní projekt? Není to žádná procházka růžovým sadem. Splnit ho musí každý žák z oboru Hotelnictví a turismus.
09. 12. 2018
Nepřehlédněte
Kalich, víra, Tábor! Táborský svaz převzal od starosty klíč od města
17. 09. 2019
Mattoni Grand Drink je světovým šampionátem v míchání nealkoholických koktejlů.
17. 06. 2018