Menu

Přímá letecká linka Air Arabia Praha - Casablanka

03. 04. 2019

Air Arabia, jedna z největších nízkonákladových společností, zahájila provoz mezi Prahou a marockou Casablankou. Od 1. dubna se tak spustilo přímé letecké spojení z Letiště Václava Havla Praha do největšího města v Maroku, které je zároveň známé svým multikulturním charakterem a dynamickým rozvojem v obchodní i společenské oblasti. Casablanca se nachází na pobřeží afrického kontinentu a ve středu rozsáhlé turistické oblasti. Kromě Casablanky lidé mohou navštívit další města, jako jsou například Mohamedia (30 kilometrů od Casablanky), Mazagan (120 kilometrů) či Rabat (90 kilometrů).

 

Linka bude v provozu dvakrát týdně, a to dle následujícího letového řádu:

 

Praha - Casablanca – Praha:

Dny

Praha – Casablanca

Casablanca - Praha

Pondělí a čtvrtek

20:30 – 23:35

14:50 – 19:40

 

Air Arabia na linku nasadí letoun typu Airbus A320, který patří mezi nejvyužívanější a nejspolehlivější letouny na světě. Cestující mohou v Casablance využít i navazujících letů v síti Air Arabia do různých marockých měst. Vybrat si mohou ze spojení mezi městem Dachla a Nador či mezi Tangerem a Fezem, Agadirem, Nadorem, či Marrákešem. Další lety aerolinka nabízí také z Fezu do Agadiru, Errachidie nebo Marrákeše, z Agadiru do Rabatu a provozuje i celou řadu dalších linek.  Letecká společnost Air Arabia se zaměřuje na letecké propojení Maroka s okolním světem. Letos zahajuje jubilejní desátý rok svého provozu. Za tuto dobu si získala důvěru milionů cestujících, a to zejména díky své spolehlivosti a nabízenému komfortu.

letiste_praha_air_arabia

Air Arabia
je členem Air Arabia Group. Sídlí v Casablance a je marockým lídrem v segmentu nízkonákladových leteckých společností. Aerolinka zahájila provoz v dubnu 2009 a cestujícím poskytuje komplexní nabídku, jež kombinuje komfort, spolehlivost a prvotřídní poměr mezi cenou a výkonem.
Připravila Kateřina Pavlíková.

www.airarabia.com
www.prg.aero

 



Archiv
for kids