Menu

Přijeďte oslavit 11. narozeniny Stezky korunami stromů na Lipně

24. 06. 2023

Do druhé dekády svého života se přehoupla lipenská dominanta a letos slaví své 11. narozeniny. Velkolepě s dortem i mnoha gratulanty, tak, jak je se to patří. Kejklíři, divadla, malování, vyrábění i soutěže o hodnotné ceny čekají na letošní narozeninové návštěvníky. Letošním hlavním gratulantem je zpěvák Raego, který 20. července slavnostně nakrojí originální dort. Zváni jsou všichni!

Spoustu krásných zážitků přináší lipenská Stezka korunami stromů už 11 let. Nejen výhledy do okolní krajiny, originální ptačí stezka a adrenalinové zastávky jsou její nedílnou součástí. Také narozeninová oslava, která se každoročně koná 20. července se stala neodmyslitelnou částí letního programu. Už v 10 hodin dopoledne se rozjede narozeninová párty a trvat bude až do 16 hodin. Těšit se můžete na pohádku divadla JáToJsem, oblíbené kejkle od Slávka, spoustu obrovských i malinkých bublin od kašpara Kuby a na kouzelnické představení lišáka Foxe.

Slavnostní nakrojení narozeninového dortu se stane ve 13 hodin a ujme se ho letos český zpěvák, textař, rapper i moderátor Raego. Dříve než si ale vezme do ruky nůž, ujme se mikrofonu, a hudebně naladí všechny přítomné děti i dospěláky. Chybět nebudou hity jako Zakázaná, Zapomenout nebo Nejsi na to sám. Po koncertu a dortu z cukrárny Povidloň se bude možné se zpěvákem vyfotit a proběhne i malá autogramiáda.

Narozeninová oslava je jen jednou z mnoha letních akcí Stezky korunami stromů a celého Rodinného areálu Lipno. „I letos můžete zažít jedinečné hudební večery doprovázející romantické západy slunce a osvícenou Stezku. Tak jako každý rok i letos bude Stezka každé úterý v červenci a srpnu otevřena do pozdních 23 hodin a ve vyhlídkové věži se budou konat koncerty“, připomíná marketingový manager areálu Jiří Gruntorád. Strávit je můžete společně například s Glow Music, McBerds a dalšími.

Nenechte si ujít den plný zábavy, radosti a veselí, a přidejte se k letošním gratulantům. Narozeninová party startuje ve čtvrtek 20. července v 10 hodin přímo u Stezky.
Připravil Jiří Gruntorád.

www.stezkakorunamistromu.cz
www.lipno.info



Archiv