Menu

Nová inovativní letní kampaň “See Double”

07. 03. 2024

Nová inovativní letní kampaň “See Double” od Ras Al Khaimah Tourism Development Authority
a Ománského ministerstva památek a cestovního ruchu ve spolupráci s OMRAN Group zve cestovatele k objevování jak Ras Al Khaimah ve Spojených arabských emirátech, tak Musandam
v Ománu, a to během jediného výletu plného dvojnásobného množství zážitků.


V létě letošního roku zahájila agentura Ras Al Khaimah Tourism Development Authority (RAKTDA)
a ománské ministerstvo památek
a cestovního ruchu ve spolupráci se skupinou OMRAN Group kampaň “See Double” – první společnou propagační akci, jejímž cílem je přilákat návštěvníky k poznávání přírody emirátu Ras Al Khaimah
a sousedního Musandamu, guvernorátu Ománu, v rámci jednoho výletu plného zážitků. Letní kampaň, která spojuje obě destinace, vybízí cestovatele, aby si užili zábavu, dobrodružství a krásu a vytvořili si tak dvojnásobné vzpomínky. Dalším lákadlem letní kampaně je pak nabídka "Kids Go Free", která je k dispozici v mnoha hotelech a atrakcích v Ras Al Khaimah a Musandamu.

Kampaň “See Double” byla oficiálně představena na celosvětovém veletrhu cestovního ruchu ITB Berlin, který se koná od 5. do 7. března a na kterém se setkávají partneři z celého světa. Jejímu spuštění předcházel podpis memoranda o porozumění v  listopadu 2023, jehož cílem je pokračovat v propagaci a marketingových iniciativách napříč destinacemi s cílem podpořit mezinárodní cestovní ruch v Ras Al Khaimah a guvernorátu Musandam. Ukazuje, jak mohou cestovatelé maximalizovat své zážitky návštěvou dvou pozoruhodných destinací v rozmezí 90 minut jízdy autem. Slibuje, že návštěvníky zaujme snadný přechod hranic a společné přírodní krásy majestátního pohoří Hadjar, stejně jako bohatá, vzájemně provázaná historie a kulturní dědictví.

Díky partnerské spolupráci budou mít návštěvníci příležitost znásobit své zážitky a prozkoumat jedinečné zajímavosti každé destinace, jako jsou:
► 64 km úchvatného pobřeží Ras Al Khaimah
     a pozorování delfínů v Arabském zálivu v Musandamu.
► Jais Flight, nejdelší zipline na světě na Jebel Jais
     a Musandam zipline - nejdelší zipline and vodou.
► Suwaidi Pearls – jediná fungující perlová farma v regionu –
     a tradiční plavba na tradiční loďce dhow po Musandamu,
    při níž si prohlédnete slavné "pouštní fjordy" poloostrova.
► Pevnost Dhayah a pevnost Khasab 
     – starobylé vojenské pevnosti z 16. a 17. století.
► pěší túra na nejvyšší vrchol Spojených arabských emirátů
     Jebel Jais a safari v ománském pohoří Hadžar
► Vzrušující horská sáňkařská dráha Jais Sledder na Jebel
     Jais, na kterou budou mít děti do 12 let ke každé zakoupené
     dospělé vstupence letos v létě vstup zdarma.

Kampaň platí v období od 15. června do 15. září a její součastí je i nabídka většiny  hotelů a letovisek v Ras Al Khaimah a Musandamu, kdy pobyt pro děti bude zdarma, což přináší výhodný poměr ceny a kvality pobytu a stravování.

Jeho Excellence Raki Phillips, výkonný ředitel Ras Al Khaimah Tourism Development Authority, poznamenal: „Naše kampaň “See Double”, kterou pořádá ministerstvo ve spolupráci s OMRAN, spojuje to nejlepší z Ras Al Khaimah a z guvernorátu Musandam v jedinečnou letní akci. Toto společné marketingové úsilí je začátkem mnoha mezi-destinačních reklamních akcí, které plánujeme se Sultanátem Omán. Jejím cílem je vyzdvihnout rozmanité atrakce a zážitky, které jsou v obou destinacích k dispozici mezinárodním cestovatelům. Tato kampaň, která je v regionu průkopnická, svědčí o naší silné synergii a je v souladu s mezinárodním trendem cestování bez zbytečných překážek a hranic a zvyšuje dostupnost a pohodlí pro cestovatele."


Pan Haitham Al Ghassani, generální ředitel pro propagaci cestovního ruchu na ománském ministerstvu památek a cestovního ruchu, uvedl: „Jsme nadšeni, že můžeme představit naši první spolupráci s Ras Al Khaimah Tourism Development Authority, která zpřístupňuje vynikající turistickou nabídku, kterou naše destinace mohou nabídnout rodinám a cestovatelům z celého světa. V Musandamu a Ras Al Khaimah si každý najde něco pro sebe, od dobrodružství a sportu až po objevování historických pokladů, a protože hory a moře zůstávají v létě chladnější, není lepšího místa."

Ras Al Khaimah a guvernorát Musandam se pyšní pozoruhodným přírodním bohatstvím, historickými památkami, bohatou kulturní nabídkou a dobrodružnými zážitky se zaměřením na přírodu.
Připravili Luděk Hladiš a Kateřina Lamačová.

https://experienceoman.om/
www.instagram.com/experienceoman/
www.youtube.com/@ExperienceOman
www.facebook.com/ExperienceOman/ 
https://corporate.visitrasalkhaimah.com

https://visitrasalkhaimah.com/
www.facebook.com/VisitRasAlKhaimah/
www.instagram.com/visitrasalkhaimah/
www.youtube.com/user/VisitRasAlKhaimah 
www.linkedin.com/company/ras-al-khaimah-tourism/



Archiv