Menu

Miss České republiky a VIP hosté v Selfie Marketu

30. 06. 2020

Selfie Market, nová výtvarně zábavná interaktivní expozice v srdci Prahy, na Václavském náměstí, měl možnost hostit průvodní semifinále Miss České republiky jako součást svého slavnostního otevření, kterého se zúčastnilo i mnoho známých a významných hostů. První zábavní centrum optimalizované pro selfie, které poprvé otevřelo brány svým návštěvníkům na začátku tohoto měsíce, uvítalo přes 200 hostů, včetně influencerů sociálních médií, místních politiků, obchodních lídrů a samozřejmě nesměli chybět ani známé tváře českého showbussinesu, jako například Šárka Ullrichová.  Hosté měli možnost prozkoumat expozici a zažít atmosféru, která je spojena se soutěží Miss České republiky.


Kreativní ředitel a spoluvlastník Selfie Marketu, Jakub Bechyně, se svěřil, že je nadšený, že akce měla tak ohromující úspěch. Vysvětlil: "Když jsme vytvořili koncept Selfie Marketu, chtěli jsme propojit umění, pop kulturu, technologii a životní styl způsobem, který by byl poutavý pro lidi všech věkových skupin a zároveň jak pro místní obyvatele, tak i turisty. Hostování semifinále Miss České republiky v rámci naší zahajovací akce bylo ideálním způsobem, jak tento koncept oživit. Vzrušení ze soutěže a povyk VIP publika spojené s červeným kobercem a záblesky kamer, udělali z momentu, kdy jsme odhalili náš prostor pro veřejnost, naprosto nezapomenutelný večer. Mezi fázemi soutěže si hosté samozřejmě mohli užít 50 různých interaktivních jednotek a zachytit jedinečné fotografie, čímž se mohli stát jednou z hvězd show slavnostního večera."

Alex Belinger, organizátorka Miss České republiky, byla potěšena jedinečnou atmosférou obklopující semifinále, jehož část byla vysílána živě. "Selfie Market je fantastické místo a spolupráce nás velmi potěšila. Celý večer provázelo nadšení. Všechny naše soutěžící měly možnost si užít expozici plnou uměleckých instalacích a na konci se bavit i s hosty, což přineslo velmi jedinečné zážitky." Soutěž Miss České republiky bude ukončena v srpnu.

Selfie Market, sídlící na adrese Václavské náměstí 11, Praha 1, je od 1. června otevřen denně od 10:00 do 20:00. Své prostory také nabídne k dispozici pro pořádání soukromých akcí a focení.
Připravila Andrea Golubić.

https://selfiemarket.eu/



Archiv
for kids