Související články
Oblíbené Masarykovy recepty
28. říjen a život za první republiky jsme si připomněli na znojemské Přímce zajímavou výstavou.
30. 10. 2018
22. 10. 2017
S prezidentem Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a kontinentálním ředitelem World Association of Chefs Societies (Světové asociace kuchařských organizací) pro centrální Evropu Miroslavem Kubecem se potkáváme při zahájení veletrhů For Interior a For Gastro & Hotel na výstavišti v Praze-Letňanech se ve dnech 5. října 2017.
Mirku, prezidentování tě neživí, co tedy?
V současné době dělám ředitele gastronomických provozů investiční společnosti TRILOAD Invest. Starám se třeba o stravování v připravovaných Alzheimer centrech zabezpečované nejen pro jejich klienty, ale i pro rodinné příslušníky klientů, kteří za nimi přijíždějí na návštěvu. K tomu máme wellness hotely. Momentálně pracuji na dvou gastronomických konceptech. Jedním by měla být česká tradiční restaurace založená na českých místních surovinách. Moderně připravovaná, ale z takových těch babičkovských, maminkovských receptů. Druhým je český food cord, kam host přijde, obchází různé stánky a vybírá si jídla. Jedním z těch jídel třeba může být na minutku před ním připravované na stationu klasické české knedlíky s vajíčkem a se šunkou od kosti nebo zamíchaná kachna s přílohou, kterou si vybere. Ať už je to bramborový nebo houskový knedlík, strapačky, špenát nebo zelí. Tak takovou vizí se momentálně zabývám.
-JK-
www.triload.cz
Související články
28. říjen a život za první republiky jsme si připomněli na znojemské Přímce zajímavou výstavou.
30. 10. 2018
Nepřehlédněte
Cyrkl podporuje inovativní projekty, které se zasazují o ekologizaci výrobních i zpracovatelských produktů.
28. 03. 2021