Menu

Duben na novoměstském zámku

04. 04. 2022

Zámek v Novém Městě nad Metují je od soboty 2. dubna otevřen do letošní turistické sezony. Zpřístupněn máme o víkendech od 10 do 16 hodin prohlídkový okruh „Zámecké interiéry“, věž Máselnici a zámeckou zahradu s lipovou alejí. Druhý okruh „Od půdy po sklep“ je možné navštívit pouze po předchozí objednávce pro nejméně 10 osob. 

1_banner1

O prodlouženém velikonočním víkendu, 15. - 18. 4., Vás zveme na Velikonoční prohlídky zámku – v rámci nich bude mimořádně zpřístupněna zámecká kaple.

Výstava fotografií
První letošní výstavou je prezentace fotografií Pavla Rejtara s názvem „Z mé tvorby“ v prostorách Galerie Za Pokladnou, trvá do 29. dubna.

Návštěvu zámku si můžete dále zpříjemnit zámeckými „kratochvílemi“. Věříme, že Vám nejen zkrátí čas při čekání na prohlídku, ale stanou se pro Vás také milou vzpomínkou na uskutečněnou návštěvu.

A pokud byste u nás na zámku rádi přenocovali, i to je možné. Již více než 10 let poskytujeme celoroční ubytování ve třech stylových apartmá. Rádi Vám také připravíme dárkový poukaz. Detaily jsou dostupné na tomto odkazu.
Připravila Michaela Kratochvílová.

www.zameknm.cz
www.facebook.com/zameknmnm



Archiv
for kids