Související články
Pivo dělá zdravá těla! Sedm důvodů, proč jít na jedno
To, že se pivo u nás těší velké oblibě, nemusíme zdůrazňovat. Jít na „jedno“, anebo spíše dvě, je tradicí již od nepaměti....
22. 11. 2017
29. 08. 2021
Jaro, léto, burčák, zima. Tak někdy s humorem označují lidé roční období na jihu či východě Moravy. Slovácko se skutečně už bedlivě připravuje na blížící se období vinobraní spojené nejen s velkým objemem práce vinařů, ale i se slavnostmi a ochutnáváním burčáku. Kvůli počasí je letos úroda o něco opožděná, ale podle vinařů je už nyní jisté, že ještě v první polovině září už burčák bude.
Související články
To, že se pivo u nás těší velké oblibě, nemusíme zdůrazňovat. Jít na „jedno“, anebo spíše dvě, je tradicí již od nepaměti....
22. 11. 2017
Nepřehlédněte