Menu

Děti, těšte se na razítkovací hru v novém kabátku

06. 04. 2021

pohadkove-krkonose

Oblíbená razítkovací hra o ceny, kterou pro děti připravil sám Krakonoš, bude v tomto roce ještě zábavnější! Na červen plánujeme vydání nové brožurky, která bude nejen praktickým průvodcem pro rodiče, ale také prima hravým parťákem pro děti. Vylepšili jsme i odměny a věříme, že se na ně budou děti s každým získaným razítkem těšit.

Na co se mohou rodiny s dětmi těšit?

Brožurka Pohádkové Krkonoše
Na červen plánujeme vydání nové brožurky, která bude nejen praktickým průvodcem pro rodiče, ale také prima hravým parťákem pro děti. Brožurka poradí kudy kam, představí 30 razítkovacích míst a další tipy na výlety a aktivity. Děti si v ní mohou číst samy, zapsat si do ní své zážitky, kreslit, plnit úkoly a hrát hry. A samozřejmě sbírat razítka a získat za ně parádní odměny. I ty jsme vylepšili a věříme, že se na ně budou děti s každým získaným razítkem těšit.

Skvělé ceny za sbírání razítek
Nově se nám podařilo získat pro projekt skvělé partnery a díky nim i báječné a hodnotné ceny. Děkujeme!

ZDRAVÁ LAHEV® od firmy R&B Mědílek z krkonošského Žacléře 
je první cenou za 10 nasbíraných razítek a také hlavním partnerem projektu Pohádkové Krkonoše. Děti si ji jistě zamilují a stejně tak rodiče - je nejen praktická a krásně provedená, ale také zdravotně nezávadná a v podstatě nesmrtelná. Krásná vzpomínka na krkonošská dobrodružství a skvělý parťák na všechna další.

Hobby set od firmy Rautis z Poniklé,
to je krásná perličková ozdobička, kterou děti získají za 5 nasbíraných razítek a navíc si ji vyrobí samy. Perličkové ozdoby z Poniklé vznikají dnes již unikátním způsobem a proto jsou zapsány na seznamu kulturních nehmotných památek UNESCO. 

Krkonošská omalovánka či pexeso
jsou drobnou, ale milou cenou za 3 nasbíraná razítka.

Všechny děti, které nasbírají 10 razítek, se navíc mohou zapojit do slosování o bonusovou cenu, a to voucher na služby Resortu sv. Františka - Erlebachova a Josefova bouda ve Špindlerově Mlýně.

Vylepšené webové stránky pohadkove.krkonose.eu
Stránky pohadkove.krkonose.eu věnované hře a dalším aktivitám pro rodiny s dětmi projdou redesignem, budou přehlednější a vždy aktuální. 

Kdy a jak se zapojit do hry?
Pokud situace dovolí, bude hra v letošním roce spuštěna v červnu a hrát bude možné do poloviny října. Brožurka Pohádkové Krkonoše bude v prodeji v informačních centrech a na všech razítkovacích místech. Jejich seznam a všechny další aktuální informace vždy najdete na stránkách pohadkove.krkonose.eu

Těšíme se na všechny malé i velké výletníky a věříme, že s pohádkami bude vaše dovolená či výlet v Krkonoších krásným rodinným dobrodružstvím!
Připravil svazek měst a obcí Krkonoše.

http://pohadkove.krkonose.eu/
www.krkonose.eu
www.rozvoj.krkonose.eu
www.svazek.krkonose.eu
www.facebook.com/Krkonose.eu

krkonose_svazek_log   krkonose_log_1



Archiv