Menu

Cesta za našimi výherci

23. 12. 2021

Říjnová výzva sice skončila před více než 40 dny a od jejího slavnostního vyhlášení v Bruntále už také uběhly tři týdny, ale jelikož jsme si ho nemohli kvůli opatřením proti Covidu s vámi všemi pořádně užít, vydali jsme se tento týden od 13. do 16.prosince, podle vzoru: Když nemůže hora k Mohamedovi, musí Mohamed k hoře na cestu za těmi, kteří se z nějakého důvodu necítili na to, aby se s námi potkali 20.listopadu v Bruntále na onom slavnostním vyhlášení.

Za to, že jsme se za našimi výherci mohli vypravit, vděčíme spolupráci s firmou poskytující první český carsharing (sdílení aut) v ČR: AUTONAPŮL.CZ, která se s námi podělila o náklady spojené s touto cestou. Velké poděkování patří pak také dalšímu našemu sponzorovi Kofola ČeskoSlovensko a.s., který se rozhodl ocenit nad rámec původně plánovaných vyhlášení nejstarší účastníky a účastnice (3+3) a dále 5 nejlepších podle pořadí nad 70let (5+5) a stejné počty i v dětské kategorii. Pro všechny připravil balíčky s produkty svých značek Rájec, Leros a Kofola. Za podporu v celém průběhu říjnové výzvy pak děkujeme i všem ostatním našim partnerům a těšíme se na spolupráci v dalších našich krokových výzvách.

Všechna ta osobní setkání s vámi účastníky a koordinátory našich výzev 10000 kroků nás nejen každý den ohromně nabíjela energií a odnesli jsme si z nich od vás kromě slov chvály i celou řadu podnětů, jak naši výzvu ještě vylepšit, za což vám moc děkujeme. A co bude dál? Přípravy na další Výzvu 10 000 kroků – duben 2022 jsou v plném proudu a všem těm, co se do ní přihlásí můžeme již nyní slíbit, že je bude čekat opět celá řada atraktivních novinek:

A jak jsme vám slíbili, snažíme se pro vás vytvořit šikovnou mobilní aplikaci pro ještě snadnější zaznamenávání výkonů. Díky ní nebudou muset účastníci při každém nahrávání aktivity otevírat webový prohlížeč, ale vše zvládnou pohodlně ze svého mobilu. Výzva tak bude mnohem příjemnější i pro seniory a jedince, kteří si s technologiemi často zase tolik nerozumí. „Zkrátka chceme, aby byla výzva přístupná opravdu pro každého a aby bylo co nejjednodušší se účastnit. Aplikaci vyvíjíme společně s našimi účastníky formou crowdfundingové kampaně,“ říká Kateřina Roková (Partnerství pro městskou mobilitu) a dodává že, „podpořit ji může kdokoliv, komu dává naše výzva smysl.“ Na níže uvedené adrese můžete sledovat aktuální výši vybraných peněz a pokud se i pro vás stala naše výzva smyslem života, můžete ji svým příspěvkem navýšit:
www.darujme.cz/projekt/1205411

A co můžete dělat, než začne dubnová výzva? No to je přece jasné. Chodit, chodit a chodit. Naše výzva to mnohé z vás zase naučila a pomohla vám, jak se dovídáme z vašich mailů či rozhovorů s vámi, od řady zdravotních problémů a tak by byla škoda zapomenout to a zase se to v dubnu učit. A pokud vás třeba zajímají životní příběhy ostatních účastníků naší výzvy, můžete se s některými z nich než dubnová výzva začne seznámit v našich rozhovorech, které jsme s nimi vedli na níže uvedených odkazech: https://www.desettisickroku.cz/o-chuzi
Připravil Jiří Kučka.

www.desettisickroku.cz
www.dobramesta.cz
 



Související články


Gastro Z domova

Nejvyšší čas doplnit si vzdělání ve Škole čepování Pilsner Urquell!

Hledáte atraktivní a zároveň poučnou zábavu pro dlouhé podzimní či zimní večery nebo tip na „zážitkový“ vánoční dárek?

11. 11. 2019

číst dál


Z domova

Svatý kopeček u Mikulova vyhlášen národní kulturní památkou

Svatý kopeček u Mikulova se stal národní kulturní památkou. Návrh Ministerstva kultury České republiky 31. ledna 2018 schválila vláda.

01. 02. 2018

číst dál


Archiv