Menu

Zabijačka, jak se patří, v Plzeňském Prazdroji

18. 01. 2019

a_zabijaka

Masopust je tradiční dobou hodování a veselí. Nechte se inspirovat zvyky našich předků a
v sobotu 9. února od 12 do 17 hodin si naplno vychutnejte zabijačku v Plzeňském Prazdroji! Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš… Nad nádvořím legendárního pivovaru u Formanky budou k mání zabijačkové speciality, čerstvě čepované pivo Pilsner Urquell přímo od zdroje a Šest chmelů z únorové Volby sládků. Nebude chybět ani tradiční muzika, která se postará o náležitou atmosféru. Z bohatého sortimentu nabízených pochutin si určitě vybere každý. Zahradní pavilon Formanka je ozdobou areálu pivovaru Plzeňský Prazdroj. Postaven byl před první návštěvou císaře Františka Josefa I. jako otevřená letní veranda navazující na budovou tehdejší pijárny – dnes konferenční a společenské centrum Secese. Ještě před koncem 19. století byla veranda dozděna, aby mohla sloužit celoročně.
Připravila Iveta Brixí.

www.prazdrojvisit.cz
www.visitplzen.eu
 




Nepřehlédněte


Vzdělávání

Vzdělávání je takové, jací jsou vzdělávající

Peníze, které dnes ve fungujících fabrikách vyděláváme, bychom měli investovat do vědy a výzkumu, do nových technologií a vědeckých kádrů, říká senátor...

09. 08. 2017

číst dál


Z domova

Co o vás říká značka Q?

Co z ní vyčtou vaši hosté, zákazníci, klienti i konkurence? To, že jim garantujete kvalitu služeb na úrovni evropského standardu až nadstandardu a máte na to...

01. 12. 2017

číst dál


Czech specials
Restaurace Novoměstský pivovar
travelcon