Menu

Zabijačka, jak se patří, v Plzeňském Prazdroji

18. 01. 2019

a_zabijaka

Masopust je tradiční dobou hodování a veselí. Nechte se inspirovat zvyky našich předků a
v sobotu 9. února od 12 do 17 hodin si naplno vychutnejte zabijačku v Plzeňském Prazdroji! Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš… Nad nádvořím legendárního pivovaru u Formanky budou k mání zabijačkové speciality, čerstvě čepované pivo Pilsner Urquell přímo od zdroje a Šest chmelů z únorové Volby sládků. Nebude chybět ani tradiční muzika, která se postará o náležitou atmosféru. Z bohatého sortimentu nabízených pochutin si určitě vybere každý. Zahradní pavilon Formanka je ozdobou areálu pivovaru Plzeňský Prazdroj. Postaven byl před první návštěvou císaře Františka Josefa I. jako otevřená letní veranda navazující na budovou tehdejší pijárny – dnes konferenční a společenské centrum Secese. Ještě před koncem 19. století byla veranda dozděna, aby mohla sloužit celoročně.
Připravila Iveta Brixí.

www.prazdrojvisit.cz
www.visitplzen.eu
 




Související články


Hotelnictví Z domova

Usnesení vlády o krizovém opatření a provozy pohostinství

Cestovní ruch byl prvním odvětvím, jehož podnikání bylo velmi citelně zasaženo současnou pandemií koronaviru

16. 03. 2020

číst dál


Z domova

Zahájení turistické sezóny na zámku v Novém Městě nad Metují

Zámek poprvé otevře své brány pro veřejnost o velikonočních svátcích. Otevřeno bude od pátku 30. března do pondělí 2. dubna od 10 do...

15. 03. 2018

číst dál


Czt