Menu

Zabijačka, jak se patří, v Plzeňském Prazdroji

18. 01. 2019

a_zabijaka

Masopust je tradiční dobou hodování a veselí. Nechte se inspirovat zvyky našich předků a
v sobotu 9. února od 12 do 17 hodin si naplno vychutnejte zabijačku v Plzeňském Prazdroji! Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš… Nad nádvořím legendárního pivovaru u Formanky budou k mání zabijačkové speciality, čerstvě čepované pivo Pilsner Urquell přímo od zdroje a Šest chmelů z únorové Volby sládků. Nebude chybět ani tradiční muzika, která se postará o náležitou atmosféru. Z bohatého sortimentu nabízených pochutin si určitě vybere každý. Zahradní pavilon Formanka je ozdobou areálu pivovaru Plzeňský Prazdroj. Postaven byl před první návštěvou císaře Františka Josefa I. jako otevřená letní veranda navazující na budovou tehdejší pijárny – dnes konferenční a společenské centrum Secese. Ještě před koncem 19. století byla veranda dozděna, aby mohla sloužit celoročně.
Připravila Iveta Brixí.

www.prazdrojvisit.cz
www.visitplzen.eu
 




Nepřehlédněte


Z domova

Praha bude slavit Mezinárodní den flamenka

Día del Flamenco, Den flamenka, to je 16. listopad, kdy bylo v roce 2010 flamenco zapsáno na seznam nehmotného kulturního dědictví UNESCO. Česká republika se připojí...

18. 09. 2017

číst dál


Ze světa

Orlí zátoka – jeden z posledních rájů na zemi

Dominikánská republika je po Kubě druhou největší zemí v Karibském moři a cestovní ruch patří mezi nejrychleji rostoucí průmyslová odvětví v zemi. Pojďme...

27. 08. 2017

číst dál


Restaurace Novoměstský pivovar
Czech specials new