Menu

Za měsíc se otevřou brány FOR BIKES 2018

11. 03. 2018

Jaro se konečně ozývá! A to je znamení, že se blíží doba kolu zaslíbená. Připravte se na cyklistickou sezonu včas, inspiraci načerpáte na blížícím se veletrhu FOR BIKES 2018, který své brány otevře přesně za měsíc!
Třídenní cyklistický svátek FOR BIKES se blíží, PVA EXPO PRAHA v Letňanech ho přivítá už 6. dubna. Budete tu mít možnost získat tisíce tipů, rad a doporučení, jak si svého koníčka vychutnat ještě příjemněji. To vše pod jednou střechou od pátku 6. do neděle 8. dubna. V pátek přesně v deset hodin se otevřou haly. Vy se již nyní můžete těšit na nejrůznější expozice s tisíci koly a veškerým příslušenstvím od více než 200 vystavovatelů ze 6 zemí! Dobrou zprávou je, že se na veletrh vracejí kola Kellys a výrobce oblečení, který je dlouholetým partnerem Martiny Sáblíkové a reprezentace v biatlonu značka Atex. Mezi premianty budou firmy Adrex, Strombike, Penco, Auto Kelly a další. Můžeme prozradit, že největší expozici představí společnost Universe Agency se svou značkou Author. Na více než dvoustechmetrech čtverečních bude k vidění průřez kolekcí kol 2018 a také tam budete mít možnost soutěžit o horské kolo Author A-Ray 29, hlavní návštěvnickou cenu veletrhu FOR BIKES 2018. Dominantní výstavní plochu plnou novinek také nabídne Cyklošvec s koly Stevens a Galaxy, Bretton s bicykly Trek, sportovní řetězec Hervis nebo specializovaný obchod Triexpert. 
Devátý ročník největšího cyklistického veletrhu v České republice FOR BIKES oficiálně odstartuje v pátek 6. dubna v 11 hodin na stánku společnosti Universe Agency (Author). Slavnostního přestřižení pásky se zhostí za pořádající společnost ABF generální ředitel Tomáš Kotrč a předseda představenstva společnosti Pavel Sehnal, který je sám vášnivým cyklistou. Dalšími váženými hosty zahájení budou prezident Českého svazu cyklistiky Petr Marek, několikanásobný paralympijský vítěz a ambasador veletrhu Jiří Ježek a profesor Pavel Pafko.
Připravil Jan Němec.

www.forbikes.cz



Archiv