Menu

Wi-Fi zábavní portál v letadlech Travel Service

29. 11. 2017

Travel Service, největší česká letecká společnost, vybavuje všechna svá letadla novou moderní technologií a na svých linkách spustila pro zajištění vysokého komfortu pro cestující zcela unikátní bezdrátový systém palubní zábavy. Travel Service se tak zařadil mezi první středoevropské letecké společnosti, které tuto službu cestujícím nabízejí. Nejmodernějšími technologiemi palubního Wi-Fi systému budou vybavena také všechna objednaná nová letadla Boeing 737 MAX, přičemž první v pořadí zařadí Travel Service do flotily již v lednu 2018.
Cestující na linkách Travel Service a značky SmartWings v České republice, na Slovensku, v Polsku, Maďarsku, Francii budou moci na palubách letadel pomocí telefonu, tabletu nebo přenosného počítače sledovat filmy, poslouchat hudbu, hrát hry nebo číst vybrané časopisy a noviny. Samozřejmostí jsou také dětské pořady. Záměr poskytovat v letadlech cestujícím zábavu prostřednictvím Wi-Fi oznámila Travel Service již loni. Travel Service nyní tuto službu zavedl v rámci zkušebního provozu a je zdarma. Od začátku letní sezóny bude připojení Wi-Fi dostupné ve všech letadlech Travel Service a část nabídky prémiového obsahu s hollywoodskými filmy bude zpoplatněna.
"Tento revoluční bezdrátový systém palubní zábavy přichází ve správný čas a jsme potěšeni, že Travel Service patří mezi první letecké společnosti ve střední Evropě, které tuto službu nabízí svým pasažérům. Věřím, že tato novinka našim cestujícím zpříjemní jejich let,“  říká Ing. Peter Šujan, obchodní ředitel Travel Service.
Obsah palubní zábavy bude denně aktualizován a několikrát ročně doplňován o nové položky, například o možnost používat mobilní zařízení pro vyhledání cestovních a turistických míst, pro rezervace hotelů, dopravy, sledování aktuální polohy letadla na mapě a letových informací či pro výběr zboží z palubní nabídky. Poskytovatelem obsahu unikátního bezdrátového řešení je irská společnost  Inflight Dublin.  
Travel Service (1997) je největší českou leteckou společností. Travel Service provozuje pravidelné linky pod značkou SmartWings, charterové lety a privátní lety kategorie business jet. Travel Service působí kromě České republiky také na Slovensku, v Polsku a Maďarsku, kde má své dceřiné společnosti. Travel Service operuje lety z celkem 12 bází v sedmi zemích. Travel Service je opakovaně držitelem certifikátu IOSA (IATA Operational Safety Audit) představující nejpokročilejší standardy provozní bezpečnosti a kvality v letecké přepravě. 
Připravila Vladimíra Dufková.

www.travelservice.aero
www.smartwings.com



Archiv