Menu

Výstaviště České Budějovice bude hostit druhý ročník odborné konference věnované turistickému ruchu na jihu Čech

09. 02. 2018

Dvoudenní odborná konference Travelcon je největší letošní akcí, která se cíleně věnuje rozvoji cestovního ruchu v jižních Čechách. Uskuteční se ve dnech 12.-13. dubna 2018 na českobudějovickém Výstavišti v pavilonu Z.
Zajímá vás cestovní ruch a chcete se posunout dál? Máte k tomu skvělou možnost v srdci jižních Čech. Konference Travelcon se letos zaměří na témata jako Business v cestovním ruchu, Marketing a média, Mimosezóna, Kvalita služeb a personál, Památky žijí a speciální čínský blok v souvislosti s iniciativou EU-ChinaTourism Year. Účastníci se mohou těšit na energického kreativce Jana Jelinka či Noru Dolanskou, která ví, jak nalákat turisty nečekanou nabídkou. Chybět nebudou ani příklady dobré praxe – například jak se z malé vesničky stal vyhledávaný turistický cíl.
Využijte tuto možnost načerpat novou inspiraci a sehnat důležité kontakty. Více informací a registrace na www.travelcon.cz.
Pod značkou Travel & Gastro se ve dnech 13.-14. dubna uskuteční i veletrh cestovního ruchu Travelfest a setkání gurmánů Gastrofest.
Připravila Petra Machovcová.

www.travelcon.cz



Nepřehlédněte


Doprava

Ryanair otevře linku Praha – Ammán

Nízkonákladová letecká společnost Ryanair oznámila, že od konce října 2018 spustí pravidelnou linku do Ammánu, hlavního města Jordánska.

05. 02. 2018

číst dál


Z domova Rozhovory

Cestovní ruch potřebuje silnou lobby

Neočekávám, že stát bude financovat celý rozvoj odvětví cestovního ruchu, ale minimálně by měl hledat způsob, jak v tvrdé globální konkurenci daleko účinněji...

03. 09. 2019

číst dál


Archiv
for kids