Menu

Výroční zpráva České barmanské asociace za rok 2022

04. 02. 2023

Rok 2022 byl ve znamení postupného návratu k provoznímu normálu, ale současně obdobím, ve kterém se rozvinula na plné obrátky ekonomická krize, provázená vysokou inflací a nárůstem cen, v čele s energiemi. Navzdory těmto nepříznivým podmínkám se týmu České barmanské asociaci podařilo uspořádat celou řadu úspěšných a zajímavých eventů. Především vzdělávací akce a aktivity ze světa barmanů, baristů, teatenderů, pivních specialistů, sommelierů a dalších lidí z gastra.

PDF Výroční zprávy České barmanské asociace za rok 2022 ZDE

Historicky první vítěz CZECH BARTENDERS LEAGUE Honza Šebek nás v kategorii Classic skvěle reprezentoval spolu s Martinem Vogeltanzem v kategorii Flair na mistrovství světa World Cocktail Championship 2022. Uspořádali jsme také hned dva dvoudenní Workshopy pro pedagogy škol s gastronomickým zaměřením, zorganizovali jsme jarní a pozimní edici největší týmové soutěže pro mladé studenty gastronomie CBA TEAM CHALLENGE a participovali na organizaci mnoha soutěží napříč celým Českem.

Aktuálně Vás prosíme, abyste si rezervovali ve svých kalendářích termín 30. 5. 2023, kdy se uskuteční naše společná a klíčová aktivita tohoto roku - ABZAC HAND UP 2023!, finále CZECH BARTENDERS LEAGUE, to celé s bohatým programem, Vašimi promo pointy a skvělými produkty a celou řadou VIP osobností.

Jménem členů CBA a všech lidí z gastra děkuji za trvalou podporu, bez které bychom naše společné projekty nemohli uskutečňovat.
S přátelským pozdravem prezident České barmanské asociace Aleš Svojanovský.

www.cbanet.cz
www.iba-world.com
www.abzac.cz


 

 



Archiv