Menu

Konference HASAP Standardy ve stravovacích službách

27. 03. 2022

Srdečně vás zveme 6. dubna 2022 do Clarion Congress Hotelu Prague na 16. ročník konference věnované standardům v rámci poskytování stravovacích služeb. Pečlivě vybraná témata přinesou aktuální informace z různých oblastí. Účastníci konference obdrží certifikát o absolvování konference.

Zaregistrovat se: ZDE.

Konference HASAP se věnují standardům a legislativním předpisům vztahujícím se ke stravovacím službám – hygieně výživy a související problematice. Jsou určeny zejména managementu stravovacích a hotelových provozů, nutričním terapeutům, učitelům a lektorům odborných předmětů.

Garanty konference jsou Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a Česká asociace sester. Záštitu jí poskytli ministr zdravotnictví České republiky prof. MUDr. Vlastimil Válek, CSc., MBA, EBIR a ministr zemědělství České republiky Ing. Zdeněk Nekula.

Programem provází MUDr. Josef Štorm (Rada Kolejí a menz UK) a Miloš Žáček (HASAP Consulting, s.r.o.).

Program konference

09:30 - 09:40

Úvodní slovo pořadatele

09:45 - 10:30

 

Pohled auditora na dodržování požadavků správné výrobní praxe v provozech
Ing. Zuzana Svojanovská (HASAP Consulting, s.r.o.)

10:45 - 11:30

Virologie potravin a prostředí v době covidové
Mgr. Petra Vašíčková, Ph.D. (Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v.v.i., Pracovní skupina Virologie potravin)

11:45 - 12:30

Označování potravin a nejčastější nedostatky z pohledu SZPI
Ing. Simona Mrkvicová (Ústřední inspektorát SZPI, oddělení metodiky)

12:30 - 13:30

oběd

13:30 - 14:15

Řešení monitoringu pro bezpečnost potravin
RNDr. Vladimír Horský, CSc. (Qi Analytical)

14:25 - 15:10

 

Jak si dnes udržet pozitivní přístup a životní energii?
Ing. Richard Dobeš (Krauthammer Czech Republic s.r.o.)

15:25 - 16:10

Diskuze, slosování anketních lístků a předávání cen vylosovaným účastníkům konference

Změna programu vyhrazena.

Účastnický poplatek: 1250 Kč, pro členy AKC ČR 950 Kč.

www.konferencehasap.cz
www.hasap.cz



Archiv