Menu

Středočeské kulturní léto v GASK je v polovině

15. 07. 2019

První z koncertů 28. 6. s názvem MultiFest nabídl vystoupení Pavla Callty, Olgy Lounové, Dalibora Jandy a Petra Koláře. Akce byla koncipována jako pozvánka na prázdniny a mix interpretů přivedl různorodé publikum. Zatímco vystoupení Pavla Callty a Olgy Lounové bylo zážitkem zejména pro teenagery, Dalibor Janda i Petr Kolář potěšili dospělé rockové publikum. Multifest si nenechalo ujít kolem 320 návštěvníků. 



„Přestože jsou před námi ještě dvě akce, koncert Čechomoru bude pravděpodobně nejúspěšnější událostí Středočeského kulturního léta,“ uvedla k vystoupení oblíbené skupiny ředitelka Galerie Středočeského kraje Jana Šorfová. Na koncert kapely, která osobitým způsobem interpretuje lidové písničky, přišlo 12. července do zahrad jezuitské koleje 1200 diváků.

Druhá polovina Středočeského kulturního léta nabídne 23. 8. bubenickou show v podání Groove ARMY. Jejich projekt Royal Squad slibuje audiovizuální zážitek světového formátu. Masky, uniformy, strhující energie, beat. Na pódiu je vystřídá Klára Vytisková a její Klara & The Top.

Jako rozloučení s prázdninami i létem určené hlavně dětem je připraveno umělecko zábavné odpoledne v podání seskupení Cirkus jinak. Poslední srpnový pátek bude v zahradách k vidění pouliční akrobatická show, vzdušný balet – akrobacie na šálách, bublinová show, živé sochy, klauni a mnoho dalšího.

Středočeské kulturní léto v GASK se koná pod záštitou hejtmanky Středočeského kraje Jaroslavy Pokorné Jermanové a radního Středočeského kraje pro oblast kultury a památkové péče Karla Horčičky.
Připravila Šárka Krombholzová.

www.kr-stredocesky.cz 
www.gask.cz

 

 

 



Archiv