Menu

Ras Al Khaimah chystá proslulý silvestrovský ohňostroj a podívanou s drony

24. 11. 2023

2022_12_rak_nye23_anthony_rosier_groupe_f_027a1315hq

Na Silvestra se do Ras Al Khaimah opět vrátí velkolepý ohňostroj, který s velkou pompou přivítá rok 2024. Oslnivé představení, které potvrdil Úřad pro rozvoj cestovního ruchu Ras Al Khaimah (RAKTDA) a organizační výbor silvestrovských oslav v emirátu, ohromí návštěvníky všech věkových kategorií. Připravovaný ohňostroj rozzáří oblohu úchvatnou show a elektrizujícími rytmy.


Na 4,5 km dlouhém nábřeží mezi ostrovem Al Marjan a vesnicí Al Hamra se odehraje dechberoucí událost. Ras Al Khaimah tak naváže na svou v tradici v pořádání úchvatného silvestrovského veselí, při němž se již pět let po sobě daří překonávat světové rekordy GUINNESS WORLD RECORDS™.  Letošní ohňostroj nabídne nové oslnivé choreografické prvky a techniky, které tu ještě nebyly s cílem překonat nové rekordy. Obyvatelé a návštěvníci se mohou těšit také na dvě velkolepé akce, z nichž budou moci ohňostroj sledovat. Veřejná akce s volným vstupem nabídne zábavu s DJ, vyhrazené aktivity pro děti, food trucky a sekci pro svobodné a rodiny s dětmi. Akce na téma "Soundfest" s placeným vstupným nabídne řadu mezinárodních umělců, dětský koutek a bohatý výběr občerstvení.

V období před Silvestrem si mohou obyvatelé i turisté užít atmosféru svátečních rodinných oslav, od slavnostního rozsvícení stromku, přes vánoční akce až po newyorské galavečeře, které se konají ve všech hotelech emirátu, včetně dvou hotelů Ritz-Carlton, all-inclusive hotelu Rixos Bab Al Bahr, Intercontinental Mina Al Arab Resort, Movenpick Resort Al Marjan Island, Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort, Longbeach Campground a dalších. Hosté, kteří během silvestrovské noci přenocují v hotelech na ostrově Al Marjan Island, budou mít k dispozici jedny z nejlepších míst ke sledování jedinečného ohňostroje.

Organizační výbor silvestrovského večera řídí Ras Al Khaimah Tourism Development Authority a tvoří ho týmy z Marjan, Ras Al Khaimah Police, Ras Al Khaimah Government Media Office, Ras Al Khaimah Chamber of Commerce, Public Works, Ras Al Khaimah Municipality, Al Hamra a další.
Připravili Luděk Hladiš a Kateřina Lamačová. 

https://corporate.visitrasalkhaimah.com
https://visitrasalkhaimah.com/
www.facebook.com/VisitRasAlKhaimah/
www.instagram.com/visitrasalkhaimah/
www.youtube.com/user/VisitRasAlKhaimah 
www.linkedin.com/company/ras-al-khaimah-tourism/

 


Archiv