Menu

Představte svou nabídku na na turistické portálu Kudyznudy.cz

20. 11. 2020

Cestovatelský portál agentury CzechTourism Kudyznudy.cz zná osmdesát sedm procent Čechů, každý druhý na něm hledá inspiraci, když plánuje dovolenou nebo výlet po České republice. Znalost i sledování portálu Kudyznudy.cz je ve srovnání s podobnými portály v Česku jednoznačně nejvyšší. Právě proto jej jako jeden z významných marketingových komunikačních nástrojů využívá již řada podnikatelů a dalších organizací v cestovním ruchu – přidejte se i vy!

Kudy z nudy propojuje podnikatele a provozovatele s jejich návštěvníky. Vedle obvyklých muzeí, hradů, zámků a dalších památek nebo přírodních zajímavostí, jsou zde i nabídky sportovních a zážitkových aktivit, lázeňských a wellness zařízení, různých akcí a v neposlední řadě také služby z oblasti ubytování a gastronomie. Portál mohou ke své prezentaci využívat i destinační agentury a turistická informační centra.

Redakce Kudy z nudy denně publikuje články inspirované aktuálním turistickým děním, tipy od partnerů v cestovním ruchu i samotných turistů. Web Kudy z nudy a jeho sociální sítě jsou tak pro české turisty jedinečným zdrojem inspirace a pomocníkem v plánování výletů po známých, ale i zatím neobjevených koutů České republiky. Od konce prosince 2019 mohou využít také mobilní aplikaci Kudy z nudy – tipy na víkend, která je dostupná jak v Google Play, tak v App Store.

Jak se na Kudy z nudy můžete prezentovat?
Registrace i prezentace na portále Kudy z nudy je možná formou vkládání aktivit pomocí jednoduchého formuláře. Uveřejnění je zdarma, podmínkou prezentace je však zajištění vzájemné propagace, tedy umístění aktivního odkazu či banneru Kudy z nudy na webových stránkách provozovatele. Bannery a logo portálu lze stáhnout přímo na webu.

Vaše záznamy po vložení zkontroluje redakce a poté je obratem umístí na portál; svůj záznam tu najdete nanejvýš do dvou pracovních dnů. Coby přihlášený uživatel samozřejmě můžete své záznamy kdykoli měnit, doplňovat a aktualizovat. Editace je možná v sekci Můj profil.

Kudy z nudy v kostce:

Dlouhodobým partnerem Kudy z nudy je také Český systém kvality služeb. Ve společných mediálních kampaních představují organizace oceněné značkou Q.

Více na www.kudyznudy.cz
Zdroj: CzechTourism

www.czechtourism.cz


 



Archiv