Menu

Poté, co bude v Rakousku ukončen lockdown

04. 12. 2020

Na tiskové konferenci rakouské federální vlády 2. prosince byl představen další postup pro období poté, co bude v Rakousku ukončen lockdown. Uvolňování opatření začne v pondělí 7. prosince, kdy budou kromě jiného znovuotevřeny obchody, služby, muzea, knihovny a školy. Venkovní sportovní zařízení, včetně lyžařských areálů, zahájí provoz 24. prosince. Hotely a restaurace otevřou 7. ledna 2021, pokud to stupeň rozšíření nákazy dovolí.

V období od 19. prosince 2020 do 10. ledna 2021 budou při příjezdu do Rakouska v platnosti nová omezení. Tato omezení se vztahují na návštěvníky přijíždějící ze států, kde v posledních dvou týdnech výskyt pozitivních případů na 100 000 obyvatel překročil 100. V průběhu uvedeného období hosté po příjezdu musí nastoupit do desetidenní karantény, přičemž po pěti dnech mohou absolvovat test a pokud je negativní, karanténa končí.

Podrobnosti o přijatých opatřeních najdete zde.
Připravila Katarzyna Gaczorek.

www.tirolwerbung.at

 



Související články


Hotelnictví Ze světa

Čičmany zdobí zrekonštruovaný kaštieľ

Vynovený barokovo – klasicistický Kaštieľ Čičmany, kde je dnes penzión s reštauráciou, je architektonickou perlou Rajeckej doliny.

12. 10. 2018

číst dál


Ze světa

Chorvatsko mezi top 10 světovými nekonvenčními rodinnými destinacemi

Chorvatsko jako turistická destinace i nadále přitahuje americké turisty, kteří hledají luxusní a detailně naplánované cesty.

05. 06. 2018

číst dál


Archiv
for kids