Menu

Nejlepší plzeňská restaurace je v Obecním domě

08. 08. 2017

fr_new_iiFRENCH - REST, spol. s r. o., provozovatel Francouzské restaurace a Plzeňské restaurace, Amerického baru a Café epopej v Obecním domě v Praze nabízí špičkové cateringové služby, recepce, bankety, koktejly, firemní a privátní party či galavečeře nejen v exkluzivních prostorách Obecního domu, ale i mimo něj. Je též dodavatelem cateringových služeb pro prezidenta České republiky.

S PhDr. Michalem Veverou, ředitelem společnosti FRENCH-REST, která v Obecním domě v Praze provozuje Francouzskou a Plzeňskou restauraci, Americký bar a Café Epopej, se potkáváme v Plzeňské restauraci.

Pane řediteli, rozšířili jste svoji působnost o atraktivní prostory sousedící s Plzeňskou restaurací a Americkým barem.

Ano, s jednatelem společnosti panem Ing. Štěpánkem jsme zahájili nový projekt, a v Obecním domě máme v pronájmu další prostor. Sál Plzeňské restaurace (dřívější Vinárnu). Otevřeli jsme tak největší plzeňskou restauraci v Praze s Americkým barem a multifunkčním sálem samotné Plzeňské restaurace. Svou dispozicí umožňuje využití jak pro restaurační provoz, tak i pro konference, společenské, prezentační a další akce. Disponuje pódiem, a tak se zde budou odehrávat i koncerty, semináře, abiturientské večírky a další společenské akce. Má krásné historické foyer, kde budeme v blízké době instalovat zajímavé artefakty, například historicky unikátní sádrový odlitek budovy Obecního domu, který mimo jiné připomíná stoleté výročí této stavby. Jsme rádi, že v rámci tohoto výročí můžeme rozvíjet nové projekty, které Obecní dům a naši společnost ještě více zvýrazní v povědomí Pražanů a návštěvníků Prahy. Kvalitní spolupráce s představiteli Obecního domu je pro nás velmi významnou součástí každodenní práce.

 

pr-newNejednou už jsem ve spolupráci se společností FRENCH-REST pořádal setkání Ligy pro cestovní ruch. A to jak zde v Obecním domě, mimo jiné v dirigentském apartmá či v Americkém baru, tak třeba v Mánesu.

Ano, náš cateringový úsek zabezpečuje rauty a vůbec cateringy i mimo Obecní dům v Praze. V této oblasti chystáme i pro letošní rok další rozvojové projekty ve významných lokalitách a objektech. Navíc každou první neděli v měsíci pořádáme oblíbené brunche. Informace o nich a o našich dalších službách najdete na našich interaktivních webových stránkách.

 

Nebo také v Maurerově seznamu, podle kterého vaše Francouzská restaurace patří mezi deset nejlepších restaurací v České republice.

Je to pro nás velké ocenění a zároveň výzva a závazek do další práce. Získali jsme také ocenění „Nejlepší plzeňská restaurace“, tedy první místo v žebříčku, který si na základě utajených návštěv nezávislých hodnotitelů nechala sestavit redakce Prague Post. Děkujeme všem našim hostům, kteří takto oceňují naše kulinářské dovednosti. Máme z toho obrovskou radost.

 

plzen-kachna-2Majitel luxusního penzionu a restaurace Černá louže v Branžeži v Českém ráji doktor Najman uvádí, že jste mu tam pomáhali s konceptem a zavedením gastronomického provozu. Součástí toho prý byla i odborná stáž jeho personálu ve vašich provozech tady v Obecním domě.

Není to poprvé, co naši lidé pomáhají při rozjezdu dalších špičkových gastronomických podniků. Stále tvrdím, že kvalita služeb vyplývá i z kvality zaměstnanců. Do všech našich činností proto zařazujeme profesní tréninky, průběžně vzděláváme zaměstnance. Je to jedna ze základních podmínek našeho fungování. Výrazným způsobem nám v tom napomáhá členství v Asociaci hotelů a restaurací a Asociaci kuchařů a cukrářů České republiky. Všechny naše projekty a činnosti spočívají v tom, že propojujeme týmovou práci s kvalitou výkonů jednotlivců. Úspěšnost firmy totiž vždy do značné míry odráží úroveň personální práce. Ta mj. zabezpečuje i to, aby lidé, kteří přicházejí do styku s hosty, byli profesionální, zajímali se o obor a žili službami, protože služba je přeci poslání. Nakonec přijďte se přesvědčit. Rádi vás přivítáme…



Nepřehlédněte


Mice

Výstaviště České Budějovice bude hostit druhý ročník odborné konference věnované turistickému ruchu na jihu Čech

Dvoudenní odborná konference Travelcon je největší letošní akcí, která se cíleně věnuje rozvoji cestovního ruchu v jižních Čechách. Uskuteční se ve dnech...

09. 02. 2018

číst dál


Vzdělávání

Obaly z podhoubí nahrazují polystyren

Cyrkl podporuje inovativní projekty, které se zasazují o ekologizaci výrobních i zpracovatelských produktů.

28. 03. 2021

číst dál


Archiv