Menu

Pohádkové Krkonoše, druhý nejlepší produkt na TURIST PROPAG 2022

27. 04. 2022

Destinační společnost Krkonoše – svazek měst a obcí svůj produkt zacílený na rodiny s dětmi uvedla v nové podobě v roce 2021. Za jeho realizaci byla oceněna v kategorii Turistický produkt roku 2020 - 2022.

Pohádkové Krkonoše jsou kompletní nabídkou pro nejmenší, větší i největší děti s návody, jak se bavit, jak si hrát a poznávat. Hlavní aktivitou je razítkovací hra, motivačně shrnutá v malované brožurce. Ta obsahuje 30 tipů na výlety, na kterých děti získají razítko. Za 3, 5 a 10 razítek jim náleží odměna. Projekt v rozsahu celých Krkonoš je možné realizovat díky partnerům v území, kteří se starají o kontaktní razítkovací místa a ceny pro děti. Hru přijali za svou a ochotně „otevírají dveře“ dětským i dospělým návštěvníkům. 

Letos se Pohádkové Krkonoše otevírají od 1. května do konce října 2022
Vydejte se na dobrodružnou cestu po nejvyšších českých horách! Stačí si v některém ze spolupracujících krkonošských turistických informačních center nebo na jednom z razítkovacích míst zakoupit brožurku „Pohádkové Krkonoše – Razítkovací hra“ a vypravit se do 30 v brožuře uvedených míst v území, kde děti získají speciální razítka a otisknou do brožurky. Za 3 razítka jim budou věnovány krkonošské omalovánky nebo pexeso, za 5 razítek perličková ozdoba od firmy Rautis, za 10 razítek ZDRAVÁ LAHEV – parťák na další dobrodružství. Pokud nestihnete nasbírat dostatečný počet razítek pro vytouženou odměnu, nevadí. Brožurku si uschovejte a pokračujte ve sbírání další rok.

K tomu Alena Cejnarová, manažerka Destinační společnosti pro turistickou oblast Krkonoše, Krkonoše - svazek měst a obcí, blíže uvedla: „Hravá brožurka s krásnými ilustracemi je průvodcem nejedné rodině putující po nejvyšších českých horách. Máme radost, že se projekt líbí a sezonu s pohádkami, inspirovanými postavami, resp. dílem spisovatelky Marie Kubátové i spisovatelky a scénáristky Boženy Šimkové, ve spolupráci s našimi partnery v území, můžeme opět nabídnout. Druhé místo na přehlídce je pro celý tým Svazku Krkonoše signálem, že upíná síly správným směrem. Těší nás, že si projekt hned v zahajovací sezoně našel své spokojené uživatele z řad místních obyvatel i návštěvníků a byl vřele přijat také našimi partnery.“

Sledujte stránky www.pohadkove.krkonose.eu a Facebook Krkonose.eu, kde zjistíte více o soutěžích, podrobná pravidla razítkovací hry nebo informace o razítkovacích místech.
Připravila Dáša Palátková.

http://pohadkove.krkonose.eu/
www.krkonose.eu
www.rozvoj.krkonose.eu
www.svazek.krkonose.eu
www.facebook.com/Krkonose.eu
www.turistpropag.cz
www.pruhpolabi.cz



Archiv