Menu

Odstartovala přímá linka Čedoku na Zanzibar

22. 12. 2021

edok_1

Čedok během letošní zimní sezóny láká díky přímým letů z Letiště Václava Havla Praha na pobytové zájezdy do exotiky, konkrétně do Dominikánské republiky a od dnešního dne také na Zanzibar. Obě letecká spojení do oblíbených destinací budou k dispozici jednou týdně. Pro nejstarší cestovní kancelář na trhu létá z pražského letiště od konce října letecká společnost LOT Polish Airlines, která na dálkové charterové lety nasazuje moderní Boeingy 787 Dreamliner.

„Češi mají chuť znovu cestovat a potvrzují to také naše prodeje i téměř vyprodané zájezdy přes Vánoce i Silvestr. Každý den máme stovky prodaných zájezdů a klienti vybírají jak zájezdy v rámci probíhající zimní sezóny, tak na nadcházející léto. Letecké pobytové zájezdy do Dominikánské republiky, do Egypta a na Kanárské ostrovy máme na následující dva týdny vyprodané. Velký zájem byl o pobyty přes nadcházející svátky i na Zanzibaru, kde stejně jako u Madeiry, doprodáváme v rámci last minute nabídek už jen poslední místa, ze kterých mohou klienti stále vybírat," řekla mluvčí Čedoku Kateřina Pavlíková.

Na prvním letu na Zanzibar, který dnes z pražského letiště slavnostně odstartoval před 13 hodinou, míří klienti Čedoku na palubě letadla s registrací SP-LSC, které nosí „Proud of Polish Independence" zbarvení v polských národních barvách. Doba letu bez mezipřistání do Dominikánské republiky je přibližně 10,5 hodiny, na Zanzibar pak přes 8 hodin. Do letoviska Punta Cana budou lety operovány každé pondělí, s příletem zpět do Prahy následující den. Charterová dálková linka na oblíbený africký ostrov pak naváže s odletem každé úterý a návratem ve středu.

dlhann

Jedno z nejmodernějších a nejtišších letadel Boeing 787-9 Dreamliner s celkovou kapacitou pro 294 cestujících nabízí 24 plně polohovatelných sedadel v business třídě, 21 míst ve velmi komfortní premium class a 249 sedadel v ekonomické třídě. Místa ve vyšších třídách s rozšířeným servisem i cateringem si mohou klienti zvolit za příplatek. 

Kompletní přehled zájezdů, včetně last i first minute nabídek, je k dispozici na webových stránkách www.cedok.cz. Rezervovat pobyty mohou klienti online, přes telefonickou rezervační linku, osobně na pobočkách Čedoku po celém Česku nebo v široké síti provizních prodejců. Další zajímavé informace z nejstarší cestovní kanceláře u nás najdete také na Twitteru @CKCEDOK.
Připravila Kateřina Pavlíková.

www.cedok.cz
https://twitter.com/CKCEDOK

www.lot.com



Archiv
for kids