Menu

Occidental (Barcelo) Praha na Praze 4 je po kompletní rekonstrukci

11. 01. 2018

Occidental (Barcelo) Praha na Praze 4 je po kompletní rekonstrukci, kterou se stal nejmodernějším hotelem v této konferenční městské části. Od září 2017 se pyšní novou restaurací Doré a dalším konferenčním centrem Canarias s terasou. Hotel nabízí 9 konferenčních místností a 21 break out rooms.
Barceló Brno Palace v centru Brna obdržel v prosince roku 2017 ocenění World Luxury Hotel Awards, stal se vítězem kategorie Luxury Hotel ve východní Evropě. V témže roce restaurace Palazzo tohoto hotelu získala 5. místo gastronomické soutěže Gourmet club a vytvořila nový responsivní web s možností online rezervace.
Occidental Praha Five posílil rychlost internetového připojení, aby uspokojil i nejnáročnější IT klientelu a modernizoval fitness centrum.
Occidental Praha Wilson pokračuje s nabídkou privátního salónku pro korporátní meetingy s terasou , která nabízí výhled na Pražský hrad.
Barceló Old Town na Praze 1 vytvořil pro rok 2018 nový jídelní lístek restaurace Bohemica Old Town, Celetná 29, Praha 1 a modernizoval nabídku business lunches v pracovních dnech, která je cenově dostupná pro každého.
Připravila Markéta Janatová.

www.barcelo.com/cs/




Archiv
for kids