Menu

O nejhezčí turistickou pohlednici České republiky 2020

21. 01. 2020

Do finále soutěží se dostalo: 55 pohlednic z Česka a 45 ze Slovenska, 106 vizitek z Česka 22 ze Slovenska, 50 kapesních kalendáříků a 10 turistických deníků. Ze soutěže vzniká putovní výstava "Turistická pohlednice a vizitka ČR a SR 2020", kterou zapůjčíme za cenu dopravy. Vernisáž a předání ocenění se uskuteční ve čtvrtek 13. 2. 2020 v 10 hodin v expozici České pohádkové akademie na veletrhu Holiday World v Praze. Nejhezčí turistické pohlednice a vizitky Česka a Slovenska 2020 budou vystavovány na nadcházejících veletrzích cestovního ruchu.
Výsledková listina zde.


mapka
Mapka Pohádkového království s logovtipy od J. Kerlese a Z. Študlarové představuje i seznam akcí na rozvoj domácího cestovního ruchu v Česku  při vytváření turistických informačních míst "TIMI". Soutěže při Regiontour patří mezi akce České pohádkové akademie pro děti a dospělé s fantazií.


vrchol

První den Regiontouru byla vyhlášena Nejhezčí vrcholová fotografie ze Dne s českou vlajkou 28. 10. 2019. Vyhrál snímek Petra Krče z kostela v Bruntále.


Nejhezčí pohlednice roku 2020 od Ladislava Rennera.


jaromerice
Nejhezčí Turistická vizitka Česka a Slovenska.

final_1
Vyhlášení výsledků  Klubem českých turistů, Veletrhy Brno, Atisem Bruntál, Slovakia Travelem, Agenturou Dobrý den Pelhřimov, Turistickým deníkem a Českou pohádkovou akademií.

tatransky

Veletrhy Brno, Turistická místa TIMI, Muzeum rekordů Pelhřimov, cestovní kancelář Atis Bruntál, Turistický deník Liberec, Česká pohádková akademie děkují za spolupráci při organizaci soutěží 16. 18. 1. 2020 v rámci veletrhu Regiontour Brno. Regiontour je tradičním místem setkávání. Doufáme, že tento krásný veletrh bude i nadále zdrojem spolupráce, za kterou organizátorům i účastníkům děkujeme. Na další ročníky soutěží a setkávání se těší
Mgr. Marcel Goetz, předseda České pohádkové akademie, spoluzakladatel Jižních Čech pohádkových, JCCR, ATIC ČR aj., foto Lenka Goetzová

www.pohadkovekralovstvi.cz 

     logo-kct111

.



Archiv