Menu

Nadační fond Pink Bubble otevřel odpočinkovou místnost na Letišti Václava Havla Praha

02. 06. 2023

Letiště Václava Havla Praha slavnostně otevřelo Pink Bubble Meditation Lounge. Speciální odpočinková místnost Nadačního fondu Pink Bubble se nachází přímo v Terminálu 1. Jejím cílem je představit činnost fondu a ukázat, jak dává naději dětem a mladým lidem, kterým zkomplikovalo život onkologické onemocnění. Meditační salonek zároveň pomáhá podpořit odkaz bývalého prezidenta Václava Havla.

„Chceme být dobrým sousedem a pomáhat lidem v našem okolí. Proto jsem rád, že můžeme podpořit Nadační fond Pink Bubble, který pomáhá těžce nemocným pacientům. Věřím, že čeští
i zahraniční cestující najdou v Pink Bubble Meditation klid na zasloužený odpočinek před odletem a zároveň se dozvědí
o důležité činnosti Pink Bubble,“
uvedl Jiří Pos, předseda představenstva Letiště Praha.

Slavnostního otevření se zúčastnili také ambasadoři a podporovatelé Nadačního fondu Pink Bubble jako Jiří Dvořák, Martin Pošta, Elizabeth Kopecká, Gabriela Partyšová, Miloš Pokorný či Jana Melichová.

„Spolupráce na našem pokojíčku byla neuvěřitelně rychlá a skvělá. Letiště mám ráda, trávila jsem zde poměrně hodně času a vnímám ho jako hezkou zastávku do světa, kde i teď bude kousek růžové barvy naší nadace,“ řekla při slavnostním otevření Martina Šmuková, zakladatelka nadačního fondu Pink Bubble.

Pink Bubble Meditation Lounge se nachází v neveřejné části Terminálu 1 před odletovými gaty. Odpočinková místnost je cestujícím dostupná nonstop.
Připravila Klára Divíšková.

www.pinkbubble.cz
https://twitter.com/pragueairport
www.prg.aero



Archiv
for kids