Menu

Mauritius, emirát Ajman, Jižní Amerika

07. 04. 2018

Vážení klienti, obchodní přátelé, dovolte nám, abychom se s Vámi podělili o několik jarních novinek letošního roku. Jedna z nejvíce prodávaných destinací loňského roku – ostrov Mauritius aktuálně nabízí ve vytipovaných resortech speciální nabídky pro blížící se „nízkou sezónu“. Resorty MARITIM CRYSTAL BEACH a MARITIM RESORT &SPA, nabízí svým  návštěvníkům v období od května do srpna 2018 výrazné slevy na ubytování s ALL inclusive + první dítě do 12 let ZDARMA Rezervace přijímáme jen do 30. 4. 2018. Můžete si tak užít léto v exotice již od 16 tisíc Kč /osoba. Naopak řetězec VERANDA na Mauriciu nabízí všem svým klientům zdarma jednodenní plavbu na katamaránu ke každé nové rezervaci. Pevně věříme, že pro jednotlivce, páry i rodiny s dětmi, může být naše nabídka tou správnou inspirací.
Al ZORAH –nová luxusní oblast emirátu Ajman, která nabízí bělostné pláže, přírodní písečné duny a zelené mangrovové porosty, jež jsou hnízdištěm téměř 60 druhů ptáků. Al Zorah je dějištěm šampionátu v golfu a závodů na kajacích. A právě zde vyrostl nový luxusní 5* hotel Oberoi Beach Resort Al Zorah, který nabízí zvýhodněné ceny pro cestu v rozmezí 1.10. – 31.12. 2018. Rezervace přijímáme až do 30.5. 2018.
Poslední upoutávkou je ,,last minute“ nabídka z Jižní Ameriky za poutavou cenu. Argentina-tango-ledovce a vodopády, s platností nabídky jen do konce dubna 2018. Rádi Vám nabídneme i jiné programy v Jižní Americe s prodlouženou platností. Jako vždy klademe důraz na maximální nezávislost, pohodlí a cestovatelské chutě každého z Vás. Další inspirací KDY a hlavně KAM jet na Vaši vysněnou dovolenou, Vám může být web :http://www.kamkdyjet.cz/ . Přehled  našich produktů najdete na našem webu:  http://www.monoi.cz/, nebo FCB stránkách: https://www.facebook.com/monoi. Přejeme krásné jarní dny plné slunce.
MONOI, spol. s r.o., Národni 28, 110 00 Praha 1, tel.: +420 221 105 274, email: promotion@monoi.cz

www.monoi.cz



Archiv
for kids