Menu

Kuchař roku 2017/2018

21. 10. 2017

Nejlepším kuchařem České republiky se stal Jan Horký, šéfkuchař, Compass Group Czech Republic s.r.o. Druhé místo obsadil Patrik Bečvář, executive chef, Francouzská restaurace v Obecním domě. Třetí místo získal David Král, sous chef, Aureole Fushion restaurant & lounge.
V šesti studiích se během dopoledne a odpoledne utkalo dvanáct finalistů. Každý ze soutěžících připravil podle svého originálního receptu 4 porce soutěžního tříchodového menu s použitím hlavní suroviny. Pro předkrm - pstruh duhový, hlavní jídlo – jelen sika kýta ořech bez kosti a minimálně jedna surovina od Bonduelle (cizrna, černý kořen nebo hrášek), pro dezert pak čokoláda Callebaut Saint Domingue 70 % a čokoláda Callebaut Papouasie 35,8 %. Všechny výrobky soutěžících kuchařů hodnotila odborná komise. Ta se skládala z předsedy komise, kterou zastal pan Vladislav Stuparič a z dalších komisařů, jimiž byl Martin Havel, Lukáš Uher, Václav Šmerda jr. a Václav Krejčík.
Připravila Romana Vodičková.

www.akc.cz

 

 

skinny brunette undressing strip unclothed desi bhabhi Perverted Stepdad Fucks Stepdaughter April Reid Wearing Mini Dress indian priya papa kitchen fuck in hindi


Související články


Gastro Z domova

Nejvyšší čas doplnit si vzdělání ve Škole čepování Pilsner Urquell!

Hledáte atraktivní a zároveň poučnou zábavu pro dlouhé podzimní či zimní večery nebo tip na „zážitkový“ vánoční dárek?

11. 11. 2019

číst dál


Mice Gastro

Třináctka Pivovaru Rohozec držitelem World Beer Seal 2019

Na Výstavišti v Českých Budějovicích se 11. až 16. února 2019 uskutečnil 29. ročník Mezinárodního pivního festivalu.

17. 02. 2019

číst dál


Archiv
Bernard Fest 2025
Festival labutí ve sklárně Koulier