Menu

Julius Meinl Living obsazuje pozici Head of Hospitality Zdeňkem Kovaříkem

01. 02. 2021

Ing. Zdeněk Kovařík, MBA má víc jak dvacetileté zkušenosti v hotelnictví a cestovním ruchu. Má bohaté zkušenosti s vedením operativy hotelů, restrukturalizací hotelů, rozvojem nových podnikatelských aktivit, akvizic a strategickým plánováním nových hotelových projektů.

Zdeněk Kovařík před nástupem do Julius Meinl Living vedl v posledních více jak třech letech pražský hotel Holiday Inn Prague Congress Centre na pozici generálního ředitele. Předchozí manažerské znalosti získal na řídících pozicích v operativě hotelů Orea Hotels & Resorts, kde také působil jako generální ředitel. Bohaté zkušenosti v budování obchodních a marketingových strategií na území střední a východní Evropy načerpal v Mamaison Hotels & Residneces. V Chorvatsku se podílel na otevření hotelů Radisson Blu Hotel Split a Radisson Blu Resort Sun Gardens Dubrovník. Jako obchodní a marketingový ředitel působil v Kempinski Hoteliers v Bulharsku a v Crowne Plaza Hotelu Prague. Zdeněk vystudoval Vysokou školu hotelovou v Praze a je také absolventem Newton College, kde završil studium MBA. Svůj volný čas věnuje rodině a cestování, aktivně hraje hokej a účastní se jachtařských regat.

Julius Meinl Living PLC skrze portfolio svých společností pořizuje výjimečné a luxusní nemovitosti a vytváří v nich jedinečný koncept rezidenčního bydlení pod značkou “Julius Meinl Living”. V pozici Head of Hospitality se Zdeněk bude věnovat především přípravám k úspěšnému otevření a zahájení činnosti rezidenčního projektu na Senovážném náměstí v Praze. “Úsilí našeho týmu směřuje ke třetímu kvartálu tohoto roku, kdybychom rádi uvítali první hosty,“ říká Zděnek Kovařík, Head of Hospitality Julius Meinl Living a dodává: “další výzvou je otevření rezidenčního projektu v srbském Bělehradě v druhém kvartálu nadcházejícího roku.”




Julius Meinl Living PLC je společnost vlastněna rodinou Meinl, která své zkušenosti v obchodu a službách rozvíjí přes 150 let. V regionu střední a východní Evropy podniká v oboru spotřebitelského zboží, obchodu a realit. Rezidenční projekty Julius Meinl Living zaujmou svým charakterem, který odráží rodinné dědictví značky Meinl. Julius Meinl Living cílí poskytovat unikátní koncept rezidenčního ubytování s nadstandardními a moderními službami v regionu střední Evropy. Rozšiřování portfolia, vytvoření projektu, jeho realizace a úspěšného zahájení provozu se neobejde bez funkčního a silného týmu na všech úrovních.
Připravila Jana Zbortková.

https://juliusmeinlliving.com/



Archiv
for kids