Menu

Joon odkrývá nové destinace včetně Bombaje

14. 03. 2018

Nová letecká společnost Joon oznámila nové destinace pro střední a dlouhé vzdálenosti s odletem z Paříže z letiště Charlese de Gaulla. Spouští lety do Říma, Oslo, Istanbulu, Káhiry, Kapského Města a Teheránu, nebo také do Barcelony, Berlína, Lisabonu a Porta. Rovněž s platností od 18. června 2018 bylo svěřeno aerolinkám Joon obsluhování trasy Paříž-CDG – Bombaj namísto Air France. Mladší sestra propojí tato velkoměsta každodenním letem Airbusem A340.

Evropa jako na dlani - nové destinace:
· Istanbul (Turecko): 7 letů týdně
· Naples (Itálie): 14 letů týdně
· Oslo (Norsko): 18 letů týdně
· Řím (Itálie): 49 letů týdně
Při odletu z Paříže-CDG se budou pro středně dlouhé lety využívat Airbusy A320 (174 sedadel) a A321 (212 sedadel). V Business třídě Joon nabízí zdarma jídlo, svačiny a nápoje! Ve třídě Economy si mohou cestující vybrat z nabídky nápojů zdarma v kteroukoliv část dne. Máte-li chuť na něco skutečně výživného, můžete si vybrat mezi sladkým a slaným. Joon hýčká chuťové buňky svých zákazníků nabídkou organických pokrmů servírovanou posádkou na palubě. Během letu mají cestující přístup zdarma k tzv. YouJoon, během letu streamujícímu systému, který je přístupný jak ze smartphonů, tak z tabletů a notebooků.

Svět je jen váš – nové světové destinace:
· Káhira (Egypt): 7 letů týdně od 25. března
· Kapské Město (JAR): 3 lety týdne od 1. dubna 2018
· Teherán (Irán): 3 lety týdně od 2. dubna
Při odletu z Paříže-CDG ve třídách Business, Premium Economy a Economy si budou moci cestující užít nových kabin na palubě Airbusu A340s vybavených nejnovější generací dotekových displejů s možností výběru ze sta filmů. Zákazníci ve třídě Business si vychutnají zdarma nabídku cateringu od předkrmů až po dezert. V Premium Economy a Economy bude nabízeno jedno nebo dokonce dvě jídla na těch nejdelších letech. Navíc budou mít cestující možnost si vybrat z nabídky organických a gurmánských produktů dostupných k prodeji od posádky – aperitivy, smoothie, zmrzliny, hamburgery, sladké i slané pochutiny a mnoho dalšího.

 Celkem bude Joon v letní sezóně 2018 létat do 14 destinací s 235 lety týdně z Paříže-CDG do Barcelony, Berlínu, Istanbulu, Lisabonu, Naples, Oslo, Porta a Říma v rámci sítě středně dlouhých letů a do Fortalezy, Káhiry, Kapského Města, Mahé, Bombaje a Teheránu v rámci sítě dlouhých letů.

Joon a navazující služby
V Bombaji nebo Paříži, ať máte spojení přes skupinu Air France nebo její SkyTeam partnery, můžete využít výhod Air France asistence a nekonečného množství spojujících letů.
Ivory, Silver, Gold nebo Platinum? I při letech s Joon můžete vydělat i utratit své Míle s Flying Blue programem pro časté cestující skupiny Air France-KLM, a užívat si stejných výhod jako při letu s Air France.
Zákazníci Business třídy a cestující s kartou Flying Blue Gold a Platinum mají přístup do Air France salonků a mohou využít SkyPriority přístup na bezpečnostní kontrole, check-inu, boardingu a prioritním odbavení zavazadel.
U následných spojení navazujících na lety operované Air France do 18. června, jakožto součást zvýšené spolupráce mezi Air France-KLM skupiny a Jet Airways, mohou zákazníci využít velkého výběru cestovních možností do 44 indických destinací.

Franck Terner, CEO Air France prohlásil: „Joon je novým modelem aerolinek, zlatým středem mezi tradičními a low-cost aerolinkami, novým druhem cestování pro všechny zákazníky. Joon je jedním z našich hlavních projektů jako součást našeho strategického plánu Trust Together a stane se jednou z hlavních priorit Air France ve své ofenzivě, která má za úkol získat zpět podíl na trhu. Joon tak urychlí rozvoj skupiny Air France a bude klíčovou částí sítě a portfolia aerolinek: komplexní a vysoce výkonné v odletech z Francie.“
Jean-Michel MAthieu, CEO Joon dodává: „Abychom vytvořili Joon, museli jsme spolupracovat na definování nového druhu nabídky v leteckém průmyslu tak, aby byla kreativní, inovativní a svěží. Joon je mladší sestrou Air France, která narušuje tradici a naopak čerpá svou inspiraci z nových očekávání cestovatelů. Nabízí tak zážitek, který přesahuje samotné letadlo.“

O Joon
Joon je novou generací zážitku z cestování od Air France. Společnost byla navržena tak, aby splňovala očekávání nových generací cestujících. Nabízí flexibilitu, personalizované a na míru šité služby. Joon je pro každého, kdo si přeje si užít nový způsob cestování. Joon, aerolinky skupiny Air France, budou v roce 2018 létat do 14 destinací z Paříže-CDG, a to do Barcelony, Berlínu, Istanbulu, Lisabonu, Naples, Osla, Porta a Říma v rámci sítě středně dlouhých letů a do Fortalezy, Káhiry, Kapského Města, Mahé, Bombaje a Teheránu v rámci sítě dlouhých letů. S flotilou 15 letadel operujících v létě 2018 nabídne Joon a jeho 500 členů letové obsluhy až 235 letů týdně. Pro více informací nebo rezervaci letenek navštivte www.flyjoon.com
Připravila Lidija Erlebachová.

www.flyjoon.com



Archiv