Menu

Joon odkrývá nové destinace včetně Bombaje

14. 03. 2018

Nová letecká společnost Joon oznámila nové destinace pro střední a dlouhé vzdálenosti s odletem z Paříže z letiště Charlese de Gaulla. Spouští lety do Říma, Oslo, Istanbulu, Káhiry, Kapského Města a Teheránu, nebo také do Barcelony, Berlína, Lisabonu a Porta. Rovněž s platností od 18. června 2018 bylo svěřeno aerolinkám Joon obsluhování trasy Paříž-CDG – Bombaj namísto Air France. Mladší sestra propojí tato velkoměsta každodenním letem Airbusem A340.

Evropa jako na dlani - nové destinace:
· Istanbul (Turecko): 7 letů týdně
· Naples (Itálie): 14 letů týdně
· Oslo (Norsko): 18 letů týdně
· Řím (Itálie): 49 letů týdně
Při odletu z Paříže-CDG se budou pro středně dlouhé lety využívat Airbusy A320 (174 sedadel) a A321 (212 sedadel). V Business třídě Joon nabízí zdarma jídlo, svačiny a nápoje! Ve třídě Economy si mohou cestující vybrat z nabídky nápojů zdarma v kteroukoliv část dne. Máte-li chuť na něco skutečně výživného, můžete si vybrat mezi sladkým a slaným. Joon hýčká chuťové buňky svých zákazníků nabídkou organických pokrmů servírovanou posádkou na palubě. Během letu mají cestující přístup zdarma k tzv. YouJoon, během letu streamujícímu systému, který je přístupný jak ze smartphonů, tak z tabletů a notebooků.

Svět je jen váš – nové světové destinace:
· Káhira (Egypt): 7 letů týdně od 25. března
· Kapské Město (JAR): 3 lety týdne od 1. dubna 2018
· Teherán (Irán): 3 lety týdně od 2. dubna
Při odletu z Paříže-CDG ve třídách Business, Premium Economy a Economy si budou moci cestující užít nových kabin na palubě Airbusu A340s vybavených nejnovější generací dotekových displejů s možností výběru ze sta filmů. Zákazníci ve třídě Business si vychutnají zdarma nabídku cateringu od předkrmů až po dezert. V Premium Economy a Economy bude nabízeno jedno nebo dokonce dvě jídla na těch nejdelších letech. Navíc budou mít cestující možnost si vybrat z nabídky organických a gurmánských produktů dostupných k prodeji od posádky – aperitivy, smoothie, zmrzliny, hamburgery, sladké i slané pochutiny a mnoho dalšího.

 Celkem bude Joon v letní sezóně 2018 létat do 14 destinací s 235 lety týdně z Paříže-CDG do Barcelony, Berlínu, Istanbulu, Lisabonu, Naples, Oslo, Porta a Říma v rámci sítě středně dlouhých letů a do Fortalezy, Káhiry, Kapského Města, Mahé, Bombaje a Teheránu v rámci sítě dlouhých letů.

Joon a navazující služby
V Bombaji nebo Paříži, ať máte spojení přes skupinu Air France nebo její SkyTeam partnery, můžete využít výhod Air France asistence a nekonečného množství spojujících letů.
Ivory, Silver, Gold nebo Platinum? I při letech s Joon můžete vydělat i utratit své Míle s Flying Blue programem pro časté cestující skupiny Air France-KLM, a užívat si stejných výhod jako při letu s Air France.
Zákazníci Business třídy a cestující s kartou Flying Blue Gold a Platinum mají přístup do Air France salonků a mohou využít SkyPriority přístup na bezpečnostní kontrole, check-inu, boardingu a prioritním odbavení zavazadel.
U následných spojení navazujících na lety operované Air France do 18. června, jakožto součást zvýšené spolupráce mezi Air France-KLM skupiny a Jet Airways, mohou zákazníci využít velkého výběru cestovních možností do 44 indických destinací.

Franck Terner, CEO Air France prohlásil: „Joon je novým modelem aerolinek, zlatým středem mezi tradičními a low-cost aerolinkami, novým druhem cestování pro všechny zákazníky. Joon je jedním z našich hlavních projektů jako součást našeho strategického plánu Trust Together a stane se jednou z hlavních priorit Air France ve své ofenzivě, která má za úkol získat zpět podíl na trhu. Joon tak urychlí rozvoj skupiny Air France a bude klíčovou částí sítě a portfolia aerolinek: komplexní a vysoce výkonné v odletech z Francie.“
Jean-Michel MAthieu, CEO Joon dodává: „Abychom vytvořili Joon, museli jsme spolupracovat na definování nového druhu nabídky v leteckém průmyslu tak, aby byla kreativní, inovativní a svěží. Joon je mladší sestrou Air France, která narušuje tradici a naopak čerpá svou inspiraci z nových očekávání cestovatelů. Nabízí tak zážitek, který přesahuje samotné letadlo.“

O Joon
Joon je novou generací zážitku z cestování od Air France. Společnost byla navržena tak, aby splňovala očekávání nových generací cestujících. Nabízí flexibilitu, personalizované a na míru šité služby. Joon je pro každého, kdo si přeje si užít nový způsob cestování. Joon, aerolinky skupiny Air France, budou v roce 2018 létat do 14 destinací z Paříže-CDG, a to do Barcelony, Berlínu, Istanbulu, Lisabonu, Naples, Osla, Porta a Říma v rámci sítě středně dlouhých letů a do Fortalezy, Káhiry, Kapského Města, Mahé, Bombaje a Teheránu v rámci sítě dlouhých letů. S flotilou 15 letadel operujících v létě 2018 nabídne Joon a jeho 500 členů letové obsluhy až 235 letů týdně. Pro více informací nebo rezervaci letenek navštivte www.flyjoon.com
Připravila Lidija Erlebachová.

www.flyjoon.com



Související články


Mice Ze světa

V emirátu Ras Al Khaimah uskuteční vůbec první akce asociace

Vytvoření nového dvou a třídenního treku designovaného týmem HIGHLANDER v listopadu 2021 se tak stane dalším milníkem ve snaze Ras al...

30. 04. 2021

číst dál


Ze světa

Program přeshraniční spolupráce Interreg pokračuje

Programy přeshraniční spolupráce Interreg jsou oblíbený nástroj podpory územního rozvoje v českém příhraničí. Ministři České...

23. 09. 2019

číst dál


Archiv
Česká chuťovka
ahr - volba